Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket érdekel a családtagjaitok, barátaitok meglepettsége, értetlenkedése, beszólogatása a párotokkal való korkülönbségre?
Nem 20 évre kell gondolni meg ilyenek, egészen apró különbségre, pár év, ami nektek nem számít, de a környezeted megbotránkozik.
Érdekel? Hogyan reagáljátok le?
A családomnak és a barátaimnak soha nem volt ezzel (sem)`gondja.
Ha lett volna se érdekelne.
Én 24vagyok a párom 36
Köztünk 7 év van, családom probléma nélkül elfogadta.
Baráti kör már neccesebb volt, ott többen húzták a szájukat az elején, hogy hamar szétmegyünk, nem illünk egymáshoz, más generáció - más értékrend stb.
Én egy dög voltam, megkérdeztem, hogy hogyan adhatnak ilyen tanácsot, mikor a párjuk egykorú vagy 1 évvel idősebb, mint ők és mégis pocsék a kapcsolatuk. (Nekem panaszkodtak, így csúnya módon felhoztam ezt.)
Végül megkértem őket, hogy én se ítélem el az ő párjukat, ők se tegyék az enyémmel.
Most (pár évvel később) néha megjegyzik, hogy irigyelnek a kapcsolatomért, olyan harmonikus...
Legfontosabb szabály magánéletben: Nem a Rokonok és Haverok véleményének szele szerint járunk és házasodunk valakivel!!! - ez lányra és srácra egyaránt érvényes!
Rendkívül éretlen stílusra mutat az, ha valaki ezt megengedi nekik!
Ha lelkileg passzoltok, párod egy úriember, fontos vagy neked, törődik veled, a szülinapodat-nőnapot-Valentin napot sem felejti el, akkor maradjatok kapcsolatban.
Azokkal pedig ne találkozzatok, akik húzzák a szájukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!