Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szégyellnétek a barátaitok előtt ha a barátnőtök ducibb lenne?
19
Aha. Téged aztán totál nem hül.yített meg a mai fogyasztótársadalom és média,mi? :D Hát pont azt az agymosott maszlagot nyomod, amit a torkodon tukmálnak le nap,mint nap...csak azért,hogy ők...(akiknél a lóvé van) még gazdagabbak legyenek, mert te napi 5 órában kondiba buzulsz, mindenféle fehérje turmixokat vásárolsz, tömöd magadba a génkezelt zöldséget és vered a melled, hogy te mekkora egészséges hím vagy. Minden vagy te...csak nem egészséges. De mindegy.
Egyébként meg azt mondod, hogy mindenki szeretne vékony lenni. Nos, ki kell hogy ábrándítsalak. Én NEM! Kifejezettem utálom a vékonyságot...és SOHA, de soha..sem varázsütésre, sem máshogy nem akarnék az lenne! Hogy miért? Mert nekem tényleg nem tetszik. Ráadásul hurka nélkül, már nem én lennék én. Nekem kell a pici párna, az izom...az erő...nem akarok védtelen harmat nő lenni. Sosem akartam. Az nem én vagyok.
De. Ettől függetlenül nekem semmi bajom azzal, ha valaki vékony, izmos, gyúrni jár vagy épp kövér. Sosem szólok le senkit a kilói száma miatt. Maximum a lelki, szellemi korcsság (ami a mai világra kiemelten jellemző) , az unintelligens hozzáállás és viselkedés az, ami kit tud hozni a sodromból.
A 19-es undorító...... Ennyire buta embert, és utálkozót rég láttam.
A 16-os által belinkelt épp, hogy husis, hasa szinte nincs is, dús keblű, inkább combban picit erősebb. Annyi a különbség, hogy ez a csaj nincs retusálva, míg a deszkák vannak. Aki meg izmos csajról ábrándozik és minél alacsonyabb testzsírszázalékokról ízekre cincálva az emberi testet, arról nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem épp a nőiesség kedvelője, ergó egy izmos hapsi is megteszi neki, azzal henteregjen a 19-es!
Férfi való neki, vagy 12 éves fejletlen forma. Vagy pedofíl a 19-es, vagy látens homoszexuális. Csak még saját maga előtt is tagadja :)))) Nem kéne könyörögni neki, hogy valaki berakhassa a lompost :D
19 te nem vagy egészséges agyilag SE!
Én például SOHA nem akarnék vékony lenni, de még közepes se! Tökéletesen megfelel nekem a saját testem, gyönyörű telt csinibaba vagyok, úgyhogy ezt benézted :D
Nem kell baromságokat képzelegni másokról, de ezt betudom annak, hogy eleve agresszív vagy és elkokszosodott az agyad! :D
Úgy látom megjött a bálna-kommandó.
Nem buzulok kondiban, és fehérjeturmixokat sem iszom. Egyszerűen csak olyan egyetemes, örökérvényű elveket követek, mint pl. hogy nem zabálok disznó módjára és igyekszem változatosan étkezni. Sportolni mellé már elég egy minimálisat ha tudatosan élsz és pl. a sarki boltba se kocsival mész vagy nem liftezel állandóan hanem használod a lábadat. De hát a nagy többség képtelen ilyen minimális önfegyelmet gyakorolni, inkább nasizgatnak és az egyetlen mozgásformájuk kimerül a telefonjuk nyomkodásában.
És akkor tisztázzunk pár fogalmat mert itt nagyon nagy zavar van a fejekben:
A hús izmot jelent. Az izom sűrűbb a zsírnál így adott testtömeg teljesen másképp hat egy emberen a testzsírszázaléktól függően. A párna amit mondasz pedig zsír. Kell a zsír, hiszen jó hosszútávú energiaraktár de csak mérsékelten. A párna egy formátlan amorf valami, míg az izomnak tónusa van és képes erőátvitelre. Az erőátvitel miatt vagy képes a chipset a pofádba tömni, és leöblíteni egy kis cukros üdítővel.
Bámulatos hogy a kövér emberek milyen vicces eufémisztikus jelzőkkel tudják illetni a testüket, ezért álljon hát itt egy bálna - (egézséges)magyar szótár:
"épp, hogy husis" = kövér
"kerek", "husis", "mediterrán alkatú" (LOL) = nagyon kövér
"teltkarcsú", "combban picit erősebb" (ez a kedvencem) = az ajtón még épp kifér
"molett", "plus size" = már az ajtón se fér ki
"bálna" = olyan kövér hogy a tűzoltók se hajlandóak lebontani a falat hogy kihozzák a lakásból, befolyásolja az árapályt és műholdakat térít le a pályájukról a tömegvonzása
"pici párna" = hájlerakat
"deszka" = olyan formás és egézséges ember akire a bálnák féltékenyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!