Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szégyellnétek a barátaitok előtt ha a barátnőtök ducibb lenne?
Nem tudom, hogy akik itt lebecsmérlően válaszolnak azok felfogják-e, hogy nem mindenkinek tetszenek a deszkák...
Ducinak lenni nem igénytelenség kérdése, nem kell minden embernek ugyanolyannak lennie. Aki ezt az igénytelenséggel mossa össze, az nézzen erőst magába, mert az belülről is igénytelen. Azt se tudja mit jelent külsőleg az igénytelenség, szellemileg topa, tré ember.
Igénytelen lehet egy zsíros haj, piszkos köröm és elhanyagolt ruházat, stb.
Nagy katyvasz van a fejetekben, és erről a birka agymosott természetetek tehet róla, hogy amit a média üldöz, ti is olyanok lettetek. Ezek a gyenge, alakítható emberek. Egy erős, kiforrott jellemű ember nem dől be ilyen divathóbortoknak és tutira nem a csontok fog neki tetszeni, meg az izmos férfias csaj.
Ezáltal tojik is arra, hogy a haveri körének tetszik-e vagy sem a barátnője. Ha már ez megfordul valaki fejében, akkor kuka. Értéktelen hulladék semmi több.
A barátaim nagyon jól tudják, hogy a kerek formákat szeretem. :) Akkor csodálkoznának, ha egy vékony csajjal látnak.
A mostani barátnőm olyan formás, hogy azok a haverok is forognak utána, akiknek (állítólag) sose kéne dundi csaj.
Az hogy valaki duci rohadtul nem jelenti azt hogy igénytelen.Manapság ez a lányka is ducinak számít,pedig én,és férfi társaim jelentős része,a fél karunkat odaadnánk ha ez az istennő csak ránk pislogna.Ha pl. Ő lenne a barátnőm,nem hogy szégyellném de mindenkinek csak dicsekednék vele.21/F
Helyesbítenék: manapság ez az átlag inkább, hisz hazánk egyre jobban az elhízottak közé tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!