Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is szégyellnétek magatokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szégyellnétek magatokat, ha a barátotok nem lenne hajlandó normálisan felöltözni?

Figyelt kérdés

Most nem arról van szó, hogy Armani öltönyben ugorjon le a sarki közértbe 10 deka parizerért, de mindig melegítőben, elnyűtt cipőben és jó esetben tiszta, alkalomadtán foltos felsőben van. Otthon még oké, de gáz, vagy nem, cikinek érzem, ha kimozdulok vele. Elmentünk pár napja vele karácsonyi vásárba is, ahova melegítőben jött, mert a farmer “kényelmetlen” neki. Boltban is melegítőt vesz, mert a farmert nem szereti. Nyáron is elmentünk egy rendezvényre, ő melegítőben meg valami ósdi pólóban jött. Nem arról van szó, hogy nem tudna ruhát venni magának, csak igénytelen. Vettem neki én nadrágot, felsőket. A nadrág párszor volt rajta, de szűk lett neki, a pulcsikat néha felveszi, de általában azok helyett is a szakadtat/foltosat/elnyűttet húzza magára. Célozgattam rá neki, hogy normálisabban is öltözhetne, de nem érdekli. Ég a fejem akárhová megyünk együtt.:( Ha konkrétan elmondanám neki, hogy ez ciki, csak neki állna feljebb, ordítozna.

Most őszintén, ti nem szégyenkeznétek miatta?

2019. dec. 18. 14:51
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

19: Mert ha nála vagyok zavar a kosz, amiben van.

18: Nem is szóltam neki konkrétan érte, nem akarom ráerőszakolni. Ha marad ilyen igénytelen, akkor szakítok vele, mert én nem bírnék hosszútávon egy ilyen emberrel együtt lenni.

2019. dec. 18. 15:19
 22/40 anonim ***** válasza:
11%

Alkalmakhoz fel is kell, szépen, de natúr mindennapokban elég egy sima farmer-póló, természetesebb hatású ing meg ilyesmik. Egyedül a média és a ruhaipari lobbi akiknek hatalmas érdeke az sok hetente "soppingoló" idióta akik százezreket hagynak ott, mert elhitetik velük, hogy enélkül szaremberek.

2019. dec. 18. 15:21
 23/40 anonim ***** válasza:
98%
Inkább őt szégyellném, és ha többszöri keres ellenére sem változik, mielőbb szakitanek.
2019. dec. 18. 15:23
 24/40 anonim ***** válasza:
75%
Ezt látni kéne előben, ennyiből simán lehet jogos a felháborodás, vagy túlzó a leírás.
2019. dec. 18. 15:24
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

A lakás az gond, a ruha nem tudom. Jó nadrágot vettél neki?

Mert vannak olyanok amik olyan kényelmesek mint a melegítő, vagy amin nem is látszik hogy ez most melegítő vagy utcai.

A pólók ha étel olajfoltosak az gáz, ha szereléstől olajfoltos az nem néz ki annyira hülyén, szürkés folt.

Az a boltba nem gond, de ha mentek valahová öltözzön fel jól.

Különben arra beszéld rá hogy ha nem akarja a jókat hordani boltba, mindig az egyik legalább legyen jó, vagy a nadrág, vagy a póló, ne legyen mindkettő régi.

2019. dec. 18. 15:26
 26/40 A kérdező kommentje:
22: Te sem érted a dolgot, csak szokás szerint okoskodsz. Szerinted egy rendezvényre melegítőben, elnyűtt pólóban illik menni? Hát gratulálok!
2019. dec. 18. 15:27
 27/40 anonim ***** válasza:
93%

Őszintén csak én ütközök meg azon, hogy ha ezt szóvá tennéd, akkor ordítozással reagálna? Nekem ez sokkal ijesztőbb, mint bármiféle igénytelenség, ami a környezetét és saját magát illeti. És az, hogy anélkül tudod ezt róla, hogy valaha szóba hoztad volna a témát elég sokat elárul. Normális embernek nem ez a reakciója bármilyen közlésre.

Amúgy ha nem lenne ilyen ordítozós, én biztos kidobnám az összes ilyen szakadt és régi cuccát, és telepakolnám a szekrényét új holmikkal. Akkor nem lenne más választása nagyon, hacsak nem akar pucéran mászkálni mindenfelé. Mondjuk ezt sem egy év járás után, ha már most van egy ilyen, ami zavar, akkor szerintem ez nem lesz egy hosszú életű kapcsolat amúgy sem.

2019. dec. 18. 15:27
 28/40 A kérdező kommentje:
25: Jót vettem. Semmilyen farmert nem húz fel, mert kényelmetlen neki. Mindenhova melegítő...
2019. dec. 18. 15:28
 29/40 A kérdező kommentje:
27: Hirtelen ember, nem tudja a kritikát elviselni.
2019. dec. 18. 15:29
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Ja az ordítozás nekem i most tűnt fel.

Hirtelen ember, te rámolsz helyette, második anyja vagy, ne haragudj, de szerintem ez felejtős. Komolyan mondom.

Egyik barátnőm is összejött egy hasonló kaliberű férfival, most már gyerekük is van, a férfi akkor sem veszi részét semmiből, amikor munkanélküli. Ha rászólnak, hogy ne dobálja le a földre a gatyáját, ordít, meg megsértődik. Barátnőm zokogva panaszkodik.

Még most időben kiléphetsz.

2019. dec. 18. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!