Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valójában mennyire hátrány a kis mell?
29.
Szerintem nincs olyan nagy nemi eltérés az oldalon, mint ahogy azt 26. sugallja. Kicsivel talán több a férfi az oldalon, azért tűnik sokkal többnek, mert a valószínű a legaktívabbak férfiak, és emiatt hat úgy. Ez olyan illúzió, mint mikor a parlamentben azt a képet közvetítik, hogy XY pofázik, szépen mindenki ott ül mögötte - a teljes képen meg látszik, hogy összesen ennyien vannak jelen, csak egyhelyre ültek, hogy úgy tűnjön, mintha sokan lennének.
Nekem biztosan nem a külsőn múlna! :)
F27
A mellméret az talán az egyetlen olyan, ami tényleg nem fontos nekem.
A szinte nem is létező 70A-tól:
A szememben hatalmas 75C-ig:
A fenti határokon belül bármekkora, inkább ami számít, hogy nem bármilyen. Ami fontos nekem, hogy legyen tartása, a kicsi és a nagy mell is csak akkor, ha feszes, jó alakú, nem lóg.
Illetve a mellbimbó még, ami az alak mellett sokkal inkább lényeges az esztétika szempontjából számomra a mellek esetén azoknak mérete helyett. Ez is lehet pici, vagy duzzadt, de két tulajdonság taszít: a rózsaszín helyett barna szín, és/vagy az elnyúlt, hatalmas bimbóudvar.
De a méret maga sosem számított. Tényleg inkább a mellbimbó, és a kemény forma tesz szexivé egy mellet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!