Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valójában mennyire hátrány a kis mell?
Egyszer feltettem egy egészen apró mellet erre az oldalra ami kb hasonlít az enyémre.
A férfiak jórésze azt írta, hogy ez nem gond. De akinek nem tetszett az is nagyon kulturáltan válaszolt.
Ebből én azt szűrtem le, hogy a férfiak többségének mindegy csak legyen valami.
Képtelenség ilyen kérdésekre mindenkitől elvárni ugyanazt a választ. Még azt sem lehet mondani, hogy a többség szava dönt, mert itt a Gyk-en nem reprezentatív a felmérés.
Nem számoltam össze a fenti válaszokat kicsi, közepes és nagy mellek szerint, de alighanem elmondható, hogy kinek milyen jön be. Aki nem kedveli a nagy melleket, az nem fut olyan nő után. Így van ez a többi esetben is: kinek a papné, kinek a pap.
23# Ha nem tetszik akkor undorító disznók vagyunk akik csak nagymellű nőket akarnak.
Amennyiben nem számít a mell mérete, akkor nekünk bármi jó csak lyuk legyen rajta.
Példaértékű női logika, köszönjük szépen. Ezért jobb inkább nem válaszolni ezekre a kérdésekre.
26.
Ez csak teória, mivel nincsenek valós közzétett adatok - lévén anonim fórum - így ez csak tippelés, vagy az adott személy saját nézőpontja. És még az sem releváns, hogy a válaszolók többsége az, mert rengeteg a 0 választ író, de szorgalmasan pontozó ember.
Oké, mi nem gond? Mert jött erről kérdés és egy csomóan leírták, hogy gond, mecsak', de közben egy férfival sem beszéltek a dologról. Más kérdéseknél arról panaszkodnak a nők, hogy a nagy mell hátrány. Más kérdéseknél az, hogy alacsonyak, magasak, vékonyak, dagik, szóval mindegy, hogy mi a helyzet, elég sok nő ráhúzza a sikertelenségére, hogy biiiztos ez vagy az a külső oka van. Közben, nincs is velük kívülről probléma, de belülről annál inkább.
(Érdemes megnézni, hogy a férfiaknál nincs ilyen szórás. A magasságot előnynek tartják erős többségben, az alacsonyságot hátránynak.)
#26: Ezt mégis mire alapozod? Ha megnézed az oldalt, akkor még a nőkkel szemben egy visszafogott kritika is le van pontozva, de a férfiak szidása fel. Elég látványos, hogy sokkal több nő pontoz, mint férfi. Volt ma egy kérdés az isztambuli egyezményről. Na, ott érdemes körülnézni, hogy milyen férfiutálat uralja az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!