Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valójában mennyire hátrány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valójában mennyire hátrány a kis mell?

Figyelt kérdés
Srácok válaszára lennék kíváncsi, mennyire hátrány a kis mell, vékony alkat? Utasítanátok emiatt vissza egy lány?
2020. máj. 14. 15:31
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
#10: Észreveszik őket is, de elég ritkák.
2020. máj. 14. 15:49
 12/34 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy az arany középút a legjobb, de ha ennyivel áldott meg az anyatermészet, túl sokat nem tudok tenni. (:
2020. máj. 14. 15:49
 13/34 anonim ***** válasza:
5%

11.

Azért annyira nem ritka a kövér nő kis mellel vagy a széles vállú robosztus nő kis mellel. Na ők általában láthatatlanok a többség számára. Beszélgettem pár ilyen személlyel, minden joguk meglenne itt a gyakorin rinyálni...

2020. máj. 14. 15:58
 14/34 anonim ***** válasza:
70%

Utolsóval egyet értek.

Kis mell nem probléma vékony lányoknál, ha a lány tényleg vékony fajta nem pedig vékony de akkora válla/háta van mint egy férfinak, hanem az a "nőies" vékonyság jellemzi.

Kövér lány + kis mell az szerintem elég... hát ciki helyzet.

2020. máj. 14. 16:01
 15/34 anonim ***** válasza:
62%
Kérd meg a pasid, hogy válasszon: [link]
2020. máj. 14. 16:02
 16/34 anonim ***** válasza:
72%
90%-ban az arc és a testalkat számít. Az már csak plusz, ha van nagy (és formás) mell, de az nem mínusz, ha kicsi. Én is megnézem és bírom a nagy melleket, de pl életem legnagyobb szerelme nagyon kis mellű volt és nem érdekelt.
2020. máj. 14. 16:06
 17/34 anonim ***** válasza:
6%
Dehogynem, vékony lányoknál is probléma a kis mell. Tapasztalat. Legfeljebb beérik vele, akiknek nem jut más... Önként senki nem választ ilyen 5 éves kisfiúcska testű nőt, csak kényszerből, mert vagy ez, vagy a semmi.
2020. máj. 14. 16:10
 18/34 Lachesys ***** válasza:
45%
szerintem meg egyaltalan nem gond. nekem kozepes mellem van, de elegge "ndks uszono" hatam/vallam es meg igyis utalom:/ gondolkodom is, hogy rakatok implantatumot, legalabb legyen akkor nagy mellem, ha mar ugy gondolta a termeszet a hatat nekem 1et fizet 2t kap akcioban adja XD
2020. máj. 14. 16:15
 19/34 anonim ***** válasza:
22%
Igen, képes vagyok valakit mellméret miatt visszautasítani. A "szokványosan" kis mellekkel semmi bajom, megvan a maguk szépsége és szexisége, totál lapos mellekkel viszont számomra sajnos kiábrándító egy nő külseje.
2020. máj. 14. 16:17
 20/34 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem sexy
2020. máj. 14. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!