Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randi után azt mondta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randi után azt mondta, inkább nem szeretne második randit, inkább egyáltalán ne keressem?

Figyelt kérdés
Ráírtam egy lányra emailben, akit egy barátom ajánlott. Ő is egy hosszabb kapcsolat után van, és én is. Váltottunk pár emailt, kezdetben lelkesen válaszolt, aztán jelezte, hogy inkább élőben folytassuk. Találkoztunk, és a tervezett kb. egy óra helyett két és felet voltunk együtt. Nekem tetszett, és úgy éreztem, egész jól sikerült a randi. Mikor a végén mondtam, hogy találkozhatnánk újra, kicsit feszülten azt mondta, hogy ő nem az a tervezős típus. Sajnos épp ekkor belefutottunk egy ismerősébe, akivel megbeszélték, hogy egy irányba mennek. Ez volt a vége. Fèl óra múlva felhívott, hogy sajnálja, hogy ilyen rosszul lett vége, ne haragudjak. Rákérdeztem, hogy találkozunk-e újra, és azt mondta, hogy most inkább nem, mert nem tud rám figyelni... nem tudtam megjegyezni, de arra utalt vissza, hogy hasznos az egyedüllét és a karantén neki. Mondtam, hogy sajnálom, és jól éreztem magam vele. Ez egy hete volt, azóta folyamatosan rá gondolok. Szívesen megmondanám ezt neki. Sajnos (?) csak emaileztünk, sehol nem vagyunk ismerősök, a randi előtt egyszer felhívott egyeztetni, meg egyszer utána. Ilyenkor egyáltalán nem szabad keresni, írni neki (felhívni talán nem is merném)? Az eszem azt mondja, lépjek tovább, de a szívem azt, írjak neki pár sort, hátha változott benne is azóta valami.

2020. máj. 12. 00:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nagyon jókat írtok, köszi mindenkinek. Próbáltam, próbálok erre figyelni, hogy ne tapadjak rá, csak magamban szenvedek (barátokkal beszélgetek erről). Nem írtam rá, nem hívtam, csak még sosem elsőrandiztam 30 fölött, nem tudom, mit jó ilyenkor csinálni.
2020. máj. 12. 10:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez nem biztató, tudom mert velem is volt több ilyesmi. Nekem egyértelműbben mondták de lehet csak azért hogy kicsússzon valami trágárság amivel igazolást nyer hogy nem vagyok megfelelő. Csakhogy én nem izgultam túl a dolgot mert én is (mint valszeg ők) úgy álltam a dologhoz hogy csak a teste alapján nem fog meg, esetleg ha rajongásig belémzúg azonnal mint holmi rocksztárba de nekem ő nem imponál annyira. Ez a csaj valszeg jó bőr volt de ha nincs a közös ismerősi kontakt alighanem a találkozás se történt volna meg
2020. máj. 12. 10:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Teljesen átérzem a bajod. Velem is egy hete történt meg. 2 hétig folyamatosan telefonon beszélgettünk. Mintha már ismertük volna egymást. Meg volt a téma, a vibe, a tisztelet egymás felé. Aztán randiztunk. 1 óra sétálgatás után nála találtuk magunkat. Ott még jobb volt a hangulat. Teljesen olyan volt mintha már a barátnőm lenne. És ezzel az állításommal már ő is egyetértett. Meg is beszéltük a következő randinkat, hogy mikor lesz. Mikor hazaértem kaptam az üzenetet, hogy ő nem akar tőlem semmit. Egyszerűen nem értem a nőket.... Kérdésedre a válasz. Ha ő azt mondta, hogy nem akar tőled már semmit, akkor szerintem ne is próbálkozz. Magadból csinálsz kutyát. Tudom, hogy nehéz, de gondolj bele, hogy nem te veszítetted el őt, hanem ő téged...
2020. máj. 12. 13:25
 14/16 mindigminden válasza:

Nekem is most volt egy ilyen, némi chat után találkoztunk a sráccal, egész jót beszélgettünk, de ő azt mondta, nem engem keres. Az okát nem tudom, nem is faggatom, nem keresem. Egyszer találkoztunk, nem működött ennyi, nem kell túlbonyolítani.

30/N

2020. máj. 12. 13:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Ilyen szerintem kb mindenkivel megesik.. Hiába erőlteted, ebből nem lesz most semmi.

Valójában már a randin leoffolt: mikor kérdezted a találkozót, lerázott, a randi végéről konkrétan el is jött, és mikor felhívott legalább egyenesen elmondta, hogy most nem alkalmas neki.

EZ csak 1 randi volt, 1 óra.. Azért ezt túl lehet élni.. Ha annyira nem hagy nyugodni, ráírhatsz hogy mi a helyzet nyilván, de ne lepődj meg, ha nem fogjátok továbbvinni a dolgot, elég egyértelmű volt a csaj. (Aki meg fikázza a nőket annak mi nem tetszik amúgy? Egyenesen meg lett mondva hogy nem akar több randit, már ezért is jár a fújj azok a mocskod nők? :DD Hihetetlen, hogy merészelik, hogy nem állnak le mindenkivel szó nélkül aki elhívja őket, phejj). :)

2020. júl. 28. 19:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Oh lol, 2 dolog elkerülte a figyeltem:

- hosszabb ideig volt a randi,nem 1 óra, + májusi a kérdésed.

-szerintem- ha ennyire foglalkoztat még a sztori, semmit nem veszítesz ha ennyi idő után ráírsz egy "mi van veled"-et. Ha lekoptat most 2 hónappal később is, teljesen biztos lehetsz benne hogy nincs értelme ábrándoznod róla, ha meg azóta változott a helyzet és nyitottabb, akkor meg pláne jó. Win-win helyzet.

2020. júl. 28. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!