Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randi után azt mondta, inkább nem szeretne második randit, inkább egyáltalán ne keressem?
Nekem is most volt egy ilyen, némi chat után találkoztunk a sráccal, egész jót beszélgettünk, de ő azt mondta, nem engem keres. Az okát nem tudom, nem is faggatom, nem keresem. Egyszer találkoztunk, nem működött ennyi, nem kell túlbonyolítani.
30/N
Ilyen szerintem kb mindenkivel megesik.. Hiába erőlteted, ebből nem lesz most semmi.
Valójában már a randin leoffolt: mikor kérdezted a találkozót, lerázott, a randi végéről konkrétan el is jött, és mikor felhívott legalább egyenesen elmondta, hogy most nem alkalmas neki.
EZ csak 1 randi volt, 1 óra.. Azért ezt túl lehet élni.. Ha annyira nem hagy nyugodni, ráírhatsz hogy mi a helyzet nyilván, de ne lepődj meg, ha nem fogjátok továbbvinni a dolgot, elég egyértelmű volt a csaj. (Aki meg fikázza a nőket annak mi nem tetszik amúgy? Egyenesen meg lett mondva hogy nem akar több randit, már ezért is jár a fújj azok a mocskod nők? :DD Hihetetlen, hogy merészelik, hogy nem állnak le mindenkivel szó nélkül aki elhívja őket, phejj). :)
Oh lol, 2 dolog elkerülte a figyeltem:
- hosszabb ideig volt a randi,nem 1 óra, + májusi a kérdésed.
-szerintem- ha ennyire foglalkoztat még a sztori, semmit nem veszítesz ha ennyi idő után ráírsz egy "mi van veled"-et. Ha lekoptat most 2 hónappal később is, teljesen biztos lehetsz benne hogy nincs értelme ábrándoznod róla, ha meg azóta változott a helyzet és nyitottabb, akkor meg pláne jó. Win-win helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!