Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rosszul lettem a randin, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul lettem a randin, a metrón zacskóba hánytam, majd a Klinikáknál leszállva a betonra, végül a sürgősségin kötöttem ki,2 zacskó infúzióval. Miután kiengedtek, hazakísért, szóval ebből állt a randi. Ezek után várjam míg ő keres, vagy keressem?

Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 23:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha összejöttök akkor mindenképpen ütős lehet a kapcsolat kezdetének mesélése. Keresd nyugodtan, nincs kőbe vésve, hogy mindig a másiknak kell keresnie.

Kérdezd meg, hogy eljönne veled újra valahová vagy hívd el, ha te vagy a fiú és próbáld elviccelni a dolgot valahogyan. Persze úgy, hogy ne legyen obszcén vagy kínos.

2016. júl. 4. 23:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem te tehetsz arról, hogy rosszul lettél, ha meg normális, értelmes srácról van szó, akinek be is jössz, akkor keresni fog.
2016. júl. 4. 23:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A 2.randinkon hánytam egy buszról leszállva. 2 évvel később összeházasodtunk ;)
2016. júl. 4. 23:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem neked kéne keresni. legalábbis köszönd meg, hogy nem hagyott ott. ez most nem 'randi etikett' hanem 'ember etikett' :D aztán mondhatod hogy ha van kedve egy normális randihoz, szóljon
2016. júl. 5. 00:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Várj pár napot ha úgy döntesz felkeresed! De csak annyit mondj neki, hogy Köszönöd szépen a figyelmességét és hogy aranbyos tőle. Ne hozd fel az új randi témáját, várd meg amíg ő is beszélget veled. Ha bejöttél neki így is, akkor nincs gáz. Tényleg vicces sztorilenne :D
2016. júl. 5. 00:01
 6/14 opened paradise ***** válasza:
61%

Akarsz tőle valamit?

Akkor keresd.

2016. júl. 5. 00:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Hmm hát azért, mert rosszul lettél nem a te hibád, rosszul időzítődött így alakult nem tehetsz róla. Tőle rendes dolog volt, hogy elment veled a kórházba és hazakísért. Ha keresni fog, ha nem, nem hinném összefüggésbe lenne ezzel a dologgal. Inkább attol függ az esete vagy-e és szimpatikus ember vagy-e neki.
2016. júl. 5. 00:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem keresd nyugodtan, ha tényleg összeilletek pár hónapi és csak nevettek rajta.
2016. júl. 5. 00:51
 9/14 anonim ***** válasza:
19%

Remélem, nem offol téged emiatt, hisz nem tehetsz róla, hogy rosszul lettél. Írj neki egy üzenetet, amiben megköszönöd, és tudatod vele, hogy nagyon jól esett.

Amúgy mellékesen nagyon szépen megkérnélek, hogy ilyesmivel soha többé ne menj a sürgősségire! Masszív időhúzás, felesleges, és még másoknak árthatsz is ezzel.

2016. júl. 5. 01:57
 10/14 anonim ***** válasza:
89%
#9 ha nem fontos miért kapott 2 zacskó infúziót, ha nem lenne vészes gondolom elküldenék azzal hogy pihenjen, igyon vizet, szia.
2016. júl. 5. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!