Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srác nem bókol, mégis elhív randizni és meg is csókol az mit jelenthet?
Van egy fiú ismerősöm,aki úgy hívott el randizni,hogy egyre szimpatikusabb vagyok neki és egy igazi "vidámságbomba",ami kedves, DE soha sem bókolt,hogy szép lennék ez vagy az tetszik neki rajtam,csak a kisugárzásomat dícsérte. A randi végén mégis megcsókolt.
Ez azt jelenti,hogy "csak az" bennem a vonzó?
Bocsi,lehet hülye kérdés.
Ui: NEM várom el,hogy fényezzenek!
20/L
Az is lehet, hogy egyszerűen csak nem mer bókolni, fél hogy zavarba jön, bár a csók ezt azt hiszem cáfolta.
Úgy is kiderül, ha nem rögtön fekszel le vele, és vár rád, akkor esélyes, hogy nem csak szex-re kellesz neki.
Én azt láttam,hogy tényleg érdeklem, sokat beszélgettünk,értelmes dolgokról,és tetszett neki a gondolkodásom,meglátásaim.
Nem adtam oda neki magam,nem vagyok hülye.
Akkor lehet csak nem tudja, hogyan kell egy nőnek udvarolni.
Nem ritka.
Eleinte én is teljesen zavara jöttem ha bókoltam egy lánynak, nem tudom miért.
Szerintem is lehet, hogy nem olyan romantikázós típus. Ezt is tanulni kell. Attól még érezheti azt, hogy benned megtalálta álmai asszonyát.
A lényleg tényleg, hogy ne dobd oda magad, és, ha egyébként tisztelettel bánik veled, akkor szerintem nincs okod az aggodalomra, mert biztosan értékel, csak nem teszi szóvá. Van olyan szerelem, ami úgy indul, hogy nem is jön be a partner külsőre (ezt ne úgy értsd, hogy csúnya, csak nem vonzza az illetőt), de a belsője annyira magával ragadja a másikat, hogy beleszeret, és utána már a külsejét is rendkívül izgatónak találja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!