Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a randi csak pár nap múlva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a randi csak pár nap múlva lesz, keressem a lányt, vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
Ma tinderen párbaálltam egy lánnyal, aki végre értelmesnek tűnik, elhívtam randira jövő hétre, mert nem érek már rá ezen a héten. Kérdésem tehát, hogy keressem-e addig chaten, vagy inkább ne lőjem el az összes töltényem? 21F

2019. aug. 22. 23:38
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

lol

Én még a randi előtt 10 perccel is sms-eztem a lánnyal.

Eszembe se jutna nem beszélgetni vele.

2019. aug. 22. 23:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Igazság szerint már régen randiztam, szinte azt se tudom hogy kell, nem akarok needynek tűnni, de érdektelennek sem.
2019. aug. 22. 23:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez kétesélyes. Pl én utálom ha bármilyen időpont vagy esemény előtt írogatott a párom hogy mit csinálok meg hogy vagyok, mert ha feltart nem lesz időm elmenni az eseményre. Szerencsére nem csetelős típus. De ha a csaj időmilliomos és szeret csetelni, akkor lehet hogy igényli. De mondjuk a randin dől el úgyis a szimpátia, addig felesleges ismeretlen emberrel úgy beszélni mintha már találkoztatok volna. Max udvariasságból pénteken egy szép hétvégét üzenet.
2019. aug. 22. 23:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna, ha nem írnál. Azt érezném, hogy kipipálandó feladat vagyok, hogy oké, randi lebeszélve, akkor nem kell erőlködni tovább, de jó.
2019. aug. 23. 00:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne tűnj el addig teljesen, mert akkor nem lesz semmi a randiból, de nemis kell 0-24-ben írogatni, nekem az agyamra is mennél vele, felnőtt embereknek van elég dolguk napközben.
2019. aug. 23. 00:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nyugodtan keresd. Ha addig eljutottatok,hogy találkozót beszéltetek meg kölcsönösen szimpatikusak vagytok egymásnak. Akkor pedig értékelni fogja azt,hogy figyelmes vagy és keresed. Nem kell túlzásba vinni, de egy reggeli vagy esti üzenettel, várod a találkozót mondattal, nyugodtan keresd. Örülni fog Neki.
2019. aug. 23. 07:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi mondta nekem: a kapcsolatokat àpolni kell. Én nőként is ezt vallom. Fent kell tartani az érdeklődést napi szinten. Napi pàr perc, egy- két mondat kell.
2019. aug. 23. 07:47
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

Ne tunj el

Ilyen esetben 24 ora utan torlom a kapcsolatott.

Naponta 20 perc cseveges nem art

2019. aug. 23. 10:09
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
Semmiképp ne tűnj el addig! Én is utálom, ha valaki egész nap írkál, de ha meg eltűnik az illető, akkor azt nem tudom hova tenni. Nekem is van egy iylen matchem tinderen, aki eléggé érdekel, de mindig felszívódik pár napra. Legutóbb szóba jött a találkozó, és megint eltűnt 2 napra. Most éjszaka írt, hogy akkor holnap mehet a tali? Valószínűleg nem fogok vele találkozni, mert aki így napokra eltűnedezik, az nem hiszem, hogy komolyan vesz. Ha ennyire nincs ideje napi pár mondatot váltani, akkor hogy szakít időt a személyes ismerkedésre?
2019. aug. 23. 11:55
 10/10 A kérdező kommentje:

Cseréltünk profilt, aztán azóta nem válaszol xD

Azért köszi a tanácsokat :D

2019. aug. 24. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!