Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek be jön ha egy lány nehezen kapható?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, ha egy lány tényleg nagyon nehezen kapható, akár 1 évbe is telhet hogy összejöjjetek vele az felkelti az érdeklődéseteket vagy inkább érdektelenné válik így a lány?
Viszont a lány szép lenne és kedves és nagyon tetszik nektek, akkor kűzdenétek érte akár 1 évet is vagy hagynátok?
A 18-25 éves korosztály véleménye érdekel leginkább, de bárki válaszát szívesen fogadom. :)
2020. máj. 11. 23:12
31/31 anonim válasza:
Én lány vagyok és a barátom tutira nem érdeklődőtt volna felőlem,ha nem találkoztunk volna úgy,hogy volt csók ,egy kis petting már a 2-3.randin. Én is rohadtul visszafogott vagyok az elején, meg nem adom magam könnyen,de azért nagyon sok különbség van aközött,hogy 2-3 hét után együtt alszatok ,(mert ez a normális a felnőttek között,ha úgy akarják és megtehetik) ,vagy 4 hónap után még mindig csak mosolyogni merrek egymásra .Szerintem ez így normális ,és nekem is jó volt. Senki nem fog annyi időt várni valakire . Minek a reményében? Erre biztosíték sincs,hogy a lány addig kibírja ,és míg a pasi küzd,már talál mást. Ki tudja,hány férfit szívat egyszerre. Ez tök gáz és unalmas😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!