Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nektek be jön ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek be jön ha egy lány nehezen kapható?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, ha egy lány tényleg nagyon nehezen kapható, akár 1 évbe is telhet hogy összejöjjetek vele az felkelti az érdeklődéseteket vagy inkább érdektelenné válik így a lány?

Viszont a lány szép lenne és kedves és nagyon tetszik nektek, akkor kűzdenétek érte akár 1 évet is vagy hagynátok?

A 18-25 éves korosztály véleménye érdekel leginkább, de bárki válaszát szívesen fogadom. :)

2020. máj. 11. 23:12
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
98%
Nem. Feleslegesek az ilyen játszmázások.
2020. máj. 11. 23:14
 2/31 anonim ***** válasza:
98%
Azért az 1 év már szerint túlzás,akinek nincs kitartása az 1-2 nap alatt fel is adja.
2020. máj. 11. 23:17
 3/31 anonim ***** válasza:
98%

Ha nem szeret dugni minek erőlködjek vele.

Egy év után majd hirtelen vadmacska lesz az ágyban ? Biztos nem. Vagy csak lekapcsolt villany mellett misszionárius pózban ? Remek kilátások.

Aztán lehet, hogy valakinek erre van igénye és megtalálják egymást a boldogságban. De nem velem.

2020. máj. 11. 23:23
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
nem,olyan vonat után nem futok ami nem vesz fel.keresek másikat.f
2020. máj. 11. 23:24
 5/31 A kérdező kommentje:

Első válaszoló szerintem nem felesleges van akiért megéri. Szerintem az olyan lányok nem érik meg akik könnyen kaphatóak, bókolnak nekik párat és már oda is adják magukat. Egy lánynak legyen önbecsülése, hogy nem adja magát könnyen.

Manapság a legtöbb fiúból elveszett, hogy harcoljon egy lányért sajnos, tisztelet a kivételnek.

2020. máj. 11. 23:26
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a felvetést, azt hiszi magáról ez a lány, hogy ő egy nyeremény, amiért küzdeni kell?

Párkapcsolatot keresek, az meg kölcsönösségen alapul. Ebben az esetben ez nem teljesül, tehát egyértelműen nem jó partner nekem ez a lány.

2020. máj. 11. 23:27
 7/31 A kérdező kommentje:
Nem hiszi azt, hogy nyeremény csak van önbecsülése nem adja oda magát egyből valakinek. Lehet túlzás az 1 év, de szerintem az is ha 1 hét alatt pl.
2020. máj. 11. 23:30
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az élet rövid,ezért jól ki kell használni míg fiatal vagy.

Öregen már semmi sem úgy megy.

2020. máj. 11. 23:32
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Önbecsülés nem egyenlő a játszmázással.
2020. máj. 11. 23:32
 10/31 Lachesys ***** válasza:
94%
1 evig jarjon a kegyeidben? meg mi ez a "kuzdeni erte"..lol. udvaroljon oke, hivjo. el ide oda, de ez a jegkiralyno stil eleg lelombozo. nem kell egy het utan dugni, de ez a hozzaallas nem parkapcsolatra erett, nem jo moka hogy te ilyen passziv kiralynokent varnad h elkapraztasson a lovag aztan ha jol teljesit majd kap valamit.
2020. máj. 11. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!