Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek be jön ha egy lány nehezen kapható?
Arra gondolok, ha egy lány tényleg nagyon nehezen kapható, akár 1 évbe is telhet hogy összejöjjetek vele az felkelti az érdeklődéseteket vagy inkább érdektelenné válik így a lány?
Viszont a lány szép lenne és kedves és nagyon tetszik nektek, akkor kűzdenétek érte akár 1 évet is vagy hagynátok?
A 18-25 éves korosztály véleménye érdekel leginkább, de bárki válaszát szívesen fogadom. :)
Ha nem szeret dugni minek erőlködjek vele.
Egy év után majd hirtelen vadmacska lesz az ágyban ? Biztos nem. Vagy csak lekapcsolt villany mellett misszionárius pózban ? Remek kilátások.
Aztán lehet, hogy valakinek erre van igénye és megtalálják egymást a boldogságban. De nem velem.
Első válaszoló szerintem nem felesleges van akiért megéri. Szerintem az olyan lányok nem érik meg akik könnyen kaphatóak, bókolnak nekik párat és már oda is adják magukat. Egy lánynak legyen önbecsülése, hogy nem adja magát könnyen.
Manapság a legtöbb fiúból elveszett, hogy harcoljon egy lányért sajnos, tisztelet a kivételnek.
Nem értem a felvetést, azt hiszi magáról ez a lány, hogy ő egy nyeremény, amiért küzdeni kell?
Párkapcsolatot keresek, az meg kölcsönösségen alapul. Ebben az esetben ez nem teljesül, tehát egyértelműen nem jó partner nekem ez a lány.
Sajnos az élet rövid,ezért jól ki kell használni míg fiatal vagy.
Öregen már semmi sem úgy megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!