Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek be jön ha egy lány nehezen kapható?
Arra gondolok, ha egy lány tényleg nagyon nehezen kapható, akár 1 évbe is telhet hogy összejöjjetek vele az felkelti az érdeklődéseteket vagy inkább érdektelenné válik így a lány?
Viszont a lány szép lenne és kedves és nagyon tetszik nektek, akkor kűzdenétek érte akár 1 évet is vagy hagynátok?
A 18-25 éves korosztály véleménye érdekel leginkább, de bárki válaszát szívesen fogadom. :)
Önmagában nincs azzal baj, ha valaki nem partyribizli, de ez nekem sok. Én megértem a küzdést, megértem azt, hogy amire többet várunk az értékesebb, stb. stb. Mindez szép és jó.
De egy év?! Az baromi hosszú idő. Egy teljes évig "járjunk" úgy, hogy mindketten csak fantáziálgatunk a másikról? Vagy mit értesz összejövés alatt? Hogy se kézen fogás, se csók?
Persze lehet olyan, hogy valakik évek óta ismeri egymást, és csak utána jönnek össze, no de egy évig várni egyvalakire?
Felejtsd már el az "odaadja magát" szöveget. Szánalmas. A szex nem kegy, hanem két ember közös akarata.
Amúgy tuti jó xar lehetsz az ágyban, ha egy évig nem akarsz lefeküdni azzal, aki vonz. Ez nem erény vagy pozitívum.
N
Persze aztán a 364. napon benyögi h bocsi mégsem, elhidegült, talált mást bla bla..persze ha benyögi egyáltalán :D
Ha vkivel télleg napi szintű beszélgetéssel 2 hónap alatt nem jutsz el oda h akarod vagy nem, annak utána semmi értelme. Egy év rengeteg idő, elpazarolni egy bizonytalan nőre nem éri meg. Vannak akiknek semmiről sem szól az életük, nekik ráér mert az éveik eleve a volt-nincs kategória.
Ja és a bónusz ha később visszahallod h egy random senkivel aznap megvolt. Annál megalázóbb ebben a helyzetben sztem nincs.
Voltam olyan nővel akinek màr 3 hónapja udvarolt a hősszerelmes pasi. Csak csók volt köztük, mert a nő többet nem engedett. Mutatta hogy van tartása. Hazavittem, közben megálltunk egy üres parkolóban és a kocsiban leszopott, majd szó szerint szètbaszatta magàt velem. Gyakorlatilag megerőszakolt.
Szegèny pasija azt hiszi hogy milyen erkölcsös a nője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!