Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nektek be jön ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek be jön ha egy lány nehezen kapható?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, ha egy lány tényleg nagyon nehezen kapható, akár 1 évbe is telhet hogy összejöjjetek vele az felkelti az érdeklődéseteket vagy inkább érdektelenné válik így a lány?

Viszont a lány szép lenne és kedves és nagyon tetszik nektek, akkor kűzdenétek érte akár 1 évet is vagy hagynátok?

A 18-25 éves korosztály véleménye érdekel leginkább, de bárki válaszát szívesen fogadom. :)

2020. máj. 11. 23:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
91%
jóisten menten meg az összes ilyen nőtől.
2020. máj. 11. 23:44
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Mert az egy év és az egy hét között nincs átmenet? Nem tudom, hogy bejön-e, valószínűleg sosem fogom megtudni, mert előbb hagynám ott. Számomra ez felesleges időhúzás. Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor miért nem lépünk tovább maximum pár hét után, ha pedig nem, akkor minek raboljuk egymás idejét?
2020. máj. 11. 23:47
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Ekozott, meg hogy a kocsiban szinte kerdes nelkul leszop, meg tobb, mint otven arnyalat van. Az elso kiabranditoan konnyen kaphato, de amit irsz, az meg science-fiction.
2020. máj. 11. 23:49
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Önmagában nincs azzal baj, ha valaki nem partyribizli, de ez nekem sok. Én megértem a küzdést, megértem azt, hogy amire többet várunk az értékesebb, stb. stb. Mindez szép és jó.

De egy év?! Az baromi hosszú idő. Egy teljes évig "járjunk" úgy, hogy mindketten csak fantáziálgatunk a másikról? Vagy mit értesz összejövés alatt? Hogy se kézen fogás, se csók?

Persze lehet olyan, hogy valakik évek óta ismeri egymást, és csak utána jönnek össze, no de egy évig várni egyvalakire?

2020. máj. 12. 00:02
 15/31 anonim ***** válasza:
92%
Senkire nem fognak egy évet várni. Vagy közben kezelgetnek másokat is.
2020. máj. 12. 00:03
 16/31 anonim ***** válasza:
94%

Felejtsd már el az "odaadja magát" szöveget. Szánalmas. A szex nem kegy, hanem két ember közös akarata.

Amúgy tuti jó xar lehetsz az ágyban, ha egy évig nem akarsz lefeküdni azzal, aki vonz. Ez nem erény vagy pozitívum.

N

2020. máj. 12. 00:06
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Persze aztán a 364. napon benyögi h bocsi mégsem, elhidegült, talált mást bla bla..persze ha benyögi egyáltalán :D

Ha vkivel télleg napi szintű beszélgetéssel 2 hónap alatt nem jutsz el oda h akarod vagy nem, annak utána semmi értelme. Egy év rengeteg idő, elpazarolni egy bizonytalan nőre nem éri meg. Vannak akiknek semmiről sem szól az életük, nekik ráér mert az éveik eleve a volt-nincs kategória.

Ja és a bónusz ha később visszahallod h egy random senkivel aznap megvolt. Annál megalázóbb ebben a helyzetben sztem nincs.

2020. máj. 12. 00:07
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Én tényleg nem látom ennek az értelmét. Az, hogy valaki szép és kedves, az önmagában nem magyarázat erre a kilátástalan várakozásra. Vagy te ezt valamiféle erkölcsi értékekre alapozod? Oké, tegyük fel, egy évig vártok egymásra. És utána? Utána ugyanúgy megsz**at meg jól megk*r téged, mintha egy hónapot vártatok volna. Különbség? És ha kiderül, hogy nem illetek össze és egy hét után dob a csávó? Megérte?
2020. máj. 12. 00:12
 19/31 anonim ***** válasza:
87%

Voltam olyan nővel akinek màr 3 hónapja udvarolt a hősszerelmes pasi. Csak csók volt köztük, mert a nő többet nem engedett. Mutatta hogy van tartása. Hazavittem, közben megálltunk egy üres parkolóban és a kocsiban leszopott, majd szó szerint szètbaszatta magàt velem. Gyakorlatilag megerőszakolt.

Szegèny pasija azt hiszi hogy milyen erkölcsös a nője.

2020. máj. 12. 00:36
 20/31 anonim ***** válasza:
54%
#19: egy nő csak addig "nem vagyok olyan", míg szembe nem találják magukat egy nagyfarkú jóképű fickóval. színjáték az egész.
2020. máj. 12. 00:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!