Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap első randi tervezése!?
Holnap el akarok hívni randi félére 1 lányt :)
Arra lennék kíváncsi hogy kinek mi volt az 1. randi menete, tehát úgy az egész érdekel ami az elejétől a végéig történhet:D Tehát Hova menjünk,mikről beszélgessünk stb.
Nem Konkrét dolgokat kérek, csak tippeket:)
alakul.
önbizalom legyen!
termálba ne kapj szemtengely ferdülést
:D:D
Don Huan :D Remélem jól alakul majd akkor a dolog. :) Amúg ha szereti s portokat,nem lehet hogy szereti a foci meccseket is? :D Azt még lehet Te is élveznéd é ső is..Igaz ott a ZTE van :P Nekem tetszett mikor eg srác elhívott meccsre,Újpest meccsre,igaz már 5 éve jártam,de mindegy,jó volt tettetni a hülyét,míg nem köszönt rám már minden 3. ember..akkor már feltűnt neki hogy járok meccsre :D
18/L
emberek ezt nagyon jól összehoztátok:)
nekem rengeteget segitettetek és gondolom rajtam kivül sok embernek:) gratulálok a kérdezönek:D
jó hogy vannak segitö emberek.
(ha szabad azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet megkérdezni vagy megtudni azt hogy szüz-e még?)
Én felhoztam anno egy csajnál a szex témát...:D
Nem akart témát váltani, de elég egyértelmű volt, h inkább csak azt mondja, amiket hallhatott. :D
Aztán, rákérdeztem...:D
És tényleg az volt. :D Bár ezt ne túl korán hozd fel..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!