Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt olyan hogy megláttatok egy férfit, és kapásból akartátok?
A kérdésem arra vonatkozik, hogy volt-e már olyan, hogy megláttatok valakit utcán, rendezvényen vagy bárhol, és egyből átfutott rajtatok a gondolat, hogy huuu na vele aztán most azonnal képes lennék szexelni.
Milyen volt a srác? A képzeletbeli "etalonod" vagy hasonlított valakire, vagy simán a kisugárzása a lénye fogott meg?
És a legfontosabb: megkaptad e? vagy csak vágy maradt?
#20. Ha nem tudsz olvasni, akkor gondolsz, amit akarsz. :D
Neked a testi, lelki egymásra találás ösztönlény szint, akkor azok vagyunk, ösztönösen jól választunk. :)
Volt.
képzeletbeli "etalonod"
Dehogy "kaptam meg". :D :D :D
Jó sokáig szenvedtem emiatt, pedig ez szimplán az én hülyeségem volt.
Hogyan lehet lepontozni olyan válaszokat, ahol az emberek a személyes tapasztalataikat, érzéseiket osztják meg?
Ugyanezt kérdeztem másik kérdés alatt pár hete.
Felpontoztam ott, amikor férfiak írták le keserű tapasztalataikat, és nők válaszát is. Szerintem ez teljesen más, mint amikor valaki elképzel valamit és pl általánosít, vagy megbánt valakit. Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!