Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt olyan hogy megláttatok egy férfit, és kapásból akartátok?
A kérdésem arra vonatkozik, hogy volt-e már olyan, hogy megláttatok valakit utcán, rendezvényen vagy bárhol, és egyből átfutott rajtatok a gondolat, hogy huuu na vele aztán most azonnal képes lennék szexelni.
Milyen volt a srác? A képzeletbeli "etalonod" vagy hasonlított valakire, vagy simán a kisugárzása a lénye fogott meg?
És a legfontosabb: megkaptad e? vagy csak vágy maradt?
Igen volt ilyen. A srác csak simáén bejelölt a facén, és bár nem szokásom, de idegenként visszajelöltem.Rám írt, beszélgetni kezdtünk, aztán találkoztunk. Előtte csak fotón láttam, nagyon jól nézett ki, de gondoltam,hogy a valóságban biztos lesz Benne olyan ami majd lenyomja az előnyös külsőt. Nem volt. Szuper jól nézett ki,intelligens, szimpatikus volt, imádnivaló a mosolya, a szeme, a hangja.
Nem volt sosem képzeletbeli etalonom, de ha lett volna bizonyára ilyenről álmodoztam volna.
Nem jutottam el odáig gondolatban,hogy most, itt, azonnal, de tudtam,hogy nem rajtam múlik,hogy lesz-e belőle több. Rajta se múlott....
jók ezek a facebookos storyk :D
pedig mindenki ezt mondja mindig hogy na ő aztán soha nem facebookon, de később mégis kibújik a szög a zsákból :D
“mindenki ezt mondja”
Nem mondja mindenki ezt.
Igen, volt!
Megláttam, és elvesztem a szemében, majd végigfutott rajta a szemem és álmaim férfija állt előttem!
3 hónap múlva az ágyában voltam 😍
Most...a férjem!
Hú, velem nagyon sokszor van ilyen:)
Tele van a város jóképűbbnél jóképűbb férfiakkal, de lehet, hogy én mindenkit szebbnek látok a karantén miatt, hiszen kb. nem találkozok senkivel:)
De ezek futó gondolatok, rápillantok valakire, tetszik a külseje, vonzónak tartom és ennyi...már el is sétáltun egymás mellett...vagyis pontosabban futok, mert mostanában csak futni járok ki az utcára. Annyira minimális az az idő, amíg látom őket, hogy meg sem marad az emlékezetemben a kinézetük.
33N
Volt :) Sosem volt "etalonom" képzeletben, de első ránézésre bejött, egyből felfigyeltem rá, aztán a kisugárzása és az egész lénye teljesen levett a lábamról. Nem is emlékszem, hogy valaha korábban bármelyik exemre ráizgultam volna ennyire. Testileg és lelkileg is.
Mivel az első találkozásunk társaságban történt, csak másodszori találkozáskor feküdtünk le. Olyan volt, mint álmaimban, és azóta is olyan - ma már házasok vagyunk :)
A kedvenc karantén mémem:" Jó annak,aki a saját feleségét szereti."
Jó nektek, hogy azzal vagytok,akivel ekkora a vonzalom. Én is irigy vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!