Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt olyan hogy megláttatok egy férfit, és kapásból akartátok?
A kérdésem arra vonatkozik, hogy volt-e már olyan, hogy megláttatok valakit utcán, rendezvényen vagy bárhol, és egyből átfutott rajtatok a gondolat, hogy huuu na vele aztán most azonnal képes lennék szexelni.
Milyen volt a srác? A képzeletbeli "etalonod" vagy hasonlított valakire, vagy simán a kisugárzása a lénye fogott meg?
És a legfontosabb: megkaptad e? vagy csak vágy maradt?
Volt párszor. Konkrétan nem emlékszem senkire se de volt olyan hogy azt monstam magamban hogy odalépne és elhívna magához mentem volna azon nyomban:D
Nem lett belőle semmi csak pillanatnyi fantáziák voltak.
pár szép szóra el is mennétek vadidegenel?
bár mondjuk egy fasztiválon ez belefér.
nekem kimaradtak a fesztiválok, bulikban ismerkedtem csak, ott mindig meg akartak verni mert rámentem olyan csajokra akiknek bakjuk volt :D
noha a lány akarta, a srác annyira nem rajongott hogy rámászok.
sose vertek / ütöttek meg mindig lefogták őket, én meg csak röhögtem :D
Igen volt. Egy rendezvényen, ahol én a gyerekprogramoknál. Segítkeztem,o pedig rendőr ként volt ott. Éppen barátnőmmel ültem, beszélgettünk, egyszercsak kiszállt ő.es egy kollégája a kocsiból és jöttek be az épületbe. Rögtön egymást néztük és te atya úristen. Amikor a közelemben volt, az a szexuális feszültség... Azt elmondani nem lehet. Beszélgettünk, akkor csak fokozódott, mikor épphogy hozzám ért majd felrobbantam.
Azóta van egy kisfiunk :)
Változatlanul vonzódunk egymáshoz.
Ja és 28 vagyok, ő 42,szoval nem csak a tiniknél van ilyen 🤦♀️
Előfordult 1-2x ilyen.
Az egyiket ahogy megláttam villámcsapás, rá 2-3 évre lett belőle egy alkalom, semmi több.
Gyönyörű külseje volt, ennyit tudott.
Nem volt. Első látásra szerelem volt egyszer, de abban nem volt szexualitás. Azt meg sem tudom magyarázni.
Amúgy nekem a vonzalom felkeltéséhez minimum egy beszélgetés kell.
Inkább olyan volt, hogy bejött az ajtón, és amikor megláttam egyből az volt az első gondolatom hogy "NA EZ IGEN! Őt megakarom, sőt... meg is fogom ismerni!"
Első perctől fogva érdekelt, és nagyon de nagyon tetszett.
( Én egyáltalán nem vagyok ilyen amugy, nagyon ritka aki megfog, az meg aztán főleg, hogy első látásra)
Milyen volt a srác? A képzeletbeli "etalonod" vagy hasonlított valakire, vagy simán a kisugárzása a lénye fogott meg?
A srác egy tűzről pattant, szabadszájú, ám még is valahol antiszociális jellem volt :)) Inkább a hidegvérűbb, nyugodtabb, kiegyensúlyozotabb férfiakat kedveltem előtte... de Ő nem ilyen volt. Külsőre meg pont a zsánrem volt... a fejemben Ő már valahol létezett... De az a vicces, hogy nem is külsőre fogott meg jobban, hanem a lénye, meg valahol az egész ember.
Nagyon ismerős volt amugy... napokig azon gondolkodtam kihez hasonlíthat, de rájöttem hogy senkire.
megkaptad e? vagy csak vágy maradt?
Megkaptam. Szex nem volt, mert nem mentem bele...
Ő kezdeményezett, tehát ez valahol kölcsönös volt.
Én is beállok az irigykedők sorába 😳 Sosem "kaptam meg", aki vonzott 😔
Volt pár ilyen, nem hasonlítottak egymásra sem, másra sem, képzeletbeli etalonom pedig nincs. Egyszerűen csak valamiért nagyon vonzóak voltak számomra, nem tudnám leírni konkrétan, paraméterekkel.
Soha.
2 férfi volt az életemben, akik megmozgatták. De mindkét esetben előbb ismertem meg őket (kb. 1 hónap) és csak aztán aztán kezdett előjönni ez az "akarom" érzés.
Látok jóképű férfiakat nap mint nap, de soha nem éreztem azt, hogy "ez igen, ez kell nekem..." Látom, hogy szép, csak ettől még sosem estem hasra.
6-os válaszoló vagyok.
Nem, Kérdező, nem mennék el első szóra senkivel. Fesztiválon sem, sehol. Én úgy válaszoltam, ahogy kérdezted: CSAK gondolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!