Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha úgy randizom párhuzamosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgy randizom párhuzamosan több sráccal, hogy tudnak róla, az nem ribiség, ugye?

Figyelt kérdés
Senki nincs becsapva
2020. máj. 3. 21:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Ha tudnak róla akkor szerintem oké.
2020. máj. 3. 21:21
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Eleve nem értem, hogy miért akad ki pár ember, ha valaki több emberrel randizik. A randi nem házasság, nem járás. A randi ismerkedés. Ott még nincsenek fix kötöttségek.

Szóval nem vagy ribi, hanem extra korrekt.

2020. máj. 3. 21:23
 3/12 anonim ***** válasza:
98%

Ezzel semmi gond nincs addig, amig valamelyik emberkehez nem fuznek erosebb szalak :)

ha valakit most ismernek meg, es tudnam hogy randizgat rajtam kivul meg lanyokkal, nem lenne semmi kifogasom ez ellen. De ha egy ideje beszel egy emberrel, es azert mar szoba hozodnak olyan dolgok, hogy tobbet erez...es akarva akaratlanul is, de eleve tobb lenne koztunk mint szimpla ismerosi viszony( persze meg semmi huu de komoly) akkor nekem igen is rosszul esne..

Ez teljesen ember, meg helyzet fuggo

2020. máj. 3. 21:32
 4/12 anonim ***** válasza:
21%
Ribiség. De korrekt, legalább tudják, hogy ribi vagy.
2020. máj. 3. 21:34
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

Ha tudnak róla az teljesen korrekt, osztom a kérdező véleményét.

Az már, hogy kinek mi fér bele egy "randi a" a felek döntik el

2020. máj. 3. 21:39
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
5# randiba*
2020. máj. 3. 21:39
 7/12 anonim ***** válasza:
30%
Ááá dehogy. Ha egyszerre többen kúrnak az se ribisèg, mert tudnak róla.
2020. máj. 3. 22:33
 8/12 anonim ***** válasza:
61%
Amig csók nincs addig oke. Illetve ha mar az egyik erez valamit ott sajnos dontened kell valamit...
2020. máj. 3. 23:40
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Egyebkent nem kell mindenkinek apacanak lennie. Itt van csomo szegeny frusztralt srac. Oket is bevallalhatna valaki.
2020. máj. 3. 23:41
 10/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem az, de en nem folytatnam veled, nem tartom jo mentalitasnak h versenyeztet a kiszemeltem. Az mas ha mondjuk tobb sraccal chatelsz egyszerre es utanna kozuluk valasztasz de randizas mar nallam nem oke parhuzamosan, ettol meg korrekt ha elmondod. Es ha oket nem zavarja akkor senki se veszit.
2020. máj. 3. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!