Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Maximum hány nővel illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maximum hány nővel illik párhuzamosan randizni?

Figyelt kérdés
Mondhatni, hogy hülyítem őket, de nem rosszindulatú módon. Tisztelem őket, a magam módján még szeretem is, nem bántanék (meg) senkit. Szóló vagyok, nem ígérek sem házasságot, sem semmi ilyesmit. Aki meg akar csókolni, hagyom. Jelenleg 5 nőnek udvarolok egyszerre, fajinak, de egyik sem az igazi. Illene 1-2 hölgytől elköszönni, mielőtt még újabbakat kezdek megismerni? Nem tudom, tényleg.

2019. dec. 20. 22:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%

Kár, hogy apád nem tanított meg a tisztességes viselkedésre. Tőle tanultad ezt?

Szerintem valamelyiknek te is a sokadikja lehetsz.

2019. dec. 20. 22:08
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Eggyel.
2019. dec. 20. 22:09
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Egyszerre egyel. Mindig. Na jó, ha a véletlen úgy hozza akkor nagyon rövid ideig kettővel, de 5? Ez így se nem tisztességes, se nem jó. És később is így fogsz vélekedni az a baj. A nagy ellenkezés ellenére sem lesz később ez máshogy, cseréled le azonnal amint úgy érzed jónak.
2019. dec. 20. 22:09
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem az illem miatt, de én ha ismerkedek valakivel, akkor a figyelmem 100%-át neki szentelem.
2019. dec. 20. 22:10
 5/19 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem jobb ez így ,mintha összejönnél valakivel,aki nem az igazi, aztán megcsalnád. Akkor már inkább válogass, amíg nincs meg az igazi,keresd. Egy randiból nem feltétlen derül ki, hogy ő e a szíved választottja, így hát amíg tart az ismerkedési folyamat, addig bármi lehet.
2019. dec. 20. 22:10
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
1
2019. dec. 20. 22:17
 7/19 anonim ***** válasza:
96%
14 el szabad, 13 kevés, 15 sok.
2019. dec. 20. 22:25
 8/19 anonim ***** válasza:
96%
amúgy meg fake, voltak szívtipró ismerőseim, de nekik sem volt 2-3 nál több.
2019. dec. 20. 22:26
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
max amennyi az életkora a férfinek. több. semmiesetre.
2019. dec. 20. 22:41
 10/19 anonim ***** válasza:
60%

Akármennyivel. Ezek csak randik, az ismerkedésről szólnak. Nincs kapcsolat, nincs megcsalás. Amint írod, azt sem ígérgeted, hogy szerelmes vagy, szóval még át sem vered őket.

És ne álszenteskedjünk: A nők is ugyanígy szeretnek sokszor több férfit tartani a közelükben, amíg leszűrik, hogy ki kell igazán. Felesleges nemekre szedni.

2019. dec. 20. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!