Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Maximum hány nővel illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maximum hány nővel illik párhuzamosan randizni?

Figyelt kérdés
Mondhatni, hogy hülyítem őket, de nem rosszindulatú módon. Tisztelem őket, a magam módján még szeretem is, nem bántanék (meg) senkit. Szóló vagyok, nem ígérek sem házasságot, sem semmi ilyesmit. Aki meg akar csókolni, hagyom. Jelenleg 5 nőnek udvarolok egyszerre, fajinak, de egyik sem az igazi. Illene 1-2 hölgytől elköszönni, mielőtt még újabbakat kezdek megismerni? Nem tudom, tényleg.

2019. dec. 20. 22:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%

Addig, amíg nem kevered össze őket!

:-))))

Ha pl. SMS-t (vagy egyéb üzenetet) írsz mondjuk Andinak, nehogy azt írd bele, hogy "Kedves Kriszti! ...."

Vagy ha randin beszélgetsz vele valamiről, nehogy azt mondd: "Emlékszel, mikor korábban azt meséltem, hogy ...." - és közben olyan sztorira célzol, amit egy másik lánynak meséltél el.

Vagy véletlenül rosszul szólítod meg randin. Na, az rohadt ciki! :DDDDDDDDDDDDD

Vagy összekevered a velük kapcsolatos adatokat. "Mesélted múltkor, hogy általános iskolás korodban kézilabdáztál..." - aztán kapcsolsz, hogy ez egy másik lányra volt igaz.

És ahogy szaporodnak a randik, egyre több dologról beszélgettek, egyre több adatot kell róluk úgy fejben tartanod, hogy véletlen se kösd a tegnapi vagy tegnapelőtti randipartneredhez.

Amellett hogy van erre időd? Egy délután több randit is bonyolítasz? Mondjuk a 4 órás csajnak mondasz valamit, hogy 6 előtt le kell lépned, mert programod van? Én biztos nem bírnék így a szemébe hazudni valakinek.

Ha pedig mindenkivel másik napon randizol, akkor be van táblázva a heted: semmi másra nincs időd, mert minden nap menni kell valakihez.

Arról már ne is beszéljünk, ha randi közben hív egy másik randi-partnered.

Szóval illik - nem illik, szerintem egyszerűen kivitelezhetetlen 5 nővel egyszerre randizni.

2019. dec. 20. 22:57
 12/19 A kérdező kommentje:

#11. Úgy értettem, hogy egyszerre, hogy hétfőn Andi, kedden Kriszta, szerdán Zsuzsa, stb. Csak szervezés kérdése az egész. Lebukni nem lehet, egyik sem a feleségem.

Mindenkinek köszönöm, tőlem mindenki zöldet kapott.

2019. dec. 20. 23:30
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát egy intim kapcsolatban illik elmondani ezt.

És akkor a nő dönt, hogy így is érdekes vagy-e neki.

Akik elfogadják ezt, akárhánnyal járhatsz. Csak az tilos, hogy megfosztod őket az igazságtól és így a döntési lehetőségtől.

Így még fel is jelenthetnek, ha elkap valaki valamit, pl. hepatitiszt. Mert az Btk tényállás, súlyos testi sértés.

2019. dec. 21. 02:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
1-2 randiig. Mert az még csak ismerkedés. Bár én akkor sem randiztam többel egyszerre. 1-2 randi alatt látom, hogy igen, nelkem ez kell hosszú távon, vagy nem. Többnyire már első randin leépítem, ha olyan. vagy tetszik vagy nem. Nem rabolom vele sem az ő idejét, sem a magamét. Így nyugodtan "válthatok" a következőre.
2019. dec. 21. 08:07
 15/19 anonim ***** válasza:
30%

Nők is ugyanezt csinálják.

Velem konkrétan volt olyan, hogy találkoztam egy csajjal csütörtökön és elmondta, hogy én már a 4. vagyok neki a héten.

2019. dec. 21. 10:09
 16/19 anonim ***** válasza:
30%
Amennyivel akarsz. Egyik sem tud a másikról.
2019. dec. 21. 11:57
 17/19 Sunshinedoll ***** válasza:
71%

Addig, amíg nem áltatod őket, és tudják, hogy másokkal is ismerkedsz, akkor igazából annyival, amennyire időd van :D

Mondjuk sok hasznosat nem csinálhatsz, ha van időd 5 nőre :D

2019. dec. 21. 12:36
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Rólad egy srác jut az eszembe, aki mindig párhuzamosan intézte a dolgait. A vége az lett, hogy lebukott, de úgy, hogy tényleg az emberére talált.

A csaj annyira zokon vette a hazudozást, hogy a dühében a gyereknek egy kalapáccsal összeverte az autóját.

A szomszéd néni tanúskodott a rendőröknek, de amint elmondta neki a a csaj, hogy mi miatt tette, visszavonta a vallomását :D

2019. dec. 21. 13:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Nő vagyok. Régen én is vallottam ezt az egyszerre egyet, de mindig túl későn derültek ki a hibák, így váltottam párhuzamosra. Mondjuk nekem sok volt a szabadidőm, napi 2 randi belefért, így elég sok pasi belefért, de minddel csak párszor találkoztam, aztán off. De teljesen korrektül, tudtak egymásról.
2020. jan. 4. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!