Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maximum hány nővel illik párhuzamosan randizni?
Addig, amíg nem kevered össze őket!
:-))))
Ha pl. SMS-t (vagy egyéb üzenetet) írsz mondjuk Andinak, nehogy azt írd bele, hogy "Kedves Kriszti! ...."
Vagy ha randin beszélgetsz vele valamiről, nehogy azt mondd: "Emlékszel, mikor korábban azt meséltem, hogy ...." - és közben olyan sztorira célzol, amit egy másik lánynak meséltél el.
Vagy véletlenül rosszul szólítod meg randin. Na, az rohadt ciki! :DDDDDDDDDDDDD
Vagy összekevered a velük kapcsolatos adatokat. "Mesélted múltkor, hogy általános iskolás korodban kézilabdáztál..." - aztán kapcsolsz, hogy ez egy másik lányra volt igaz.
És ahogy szaporodnak a randik, egyre több dologról beszélgettek, egyre több adatot kell róluk úgy fejben tartanod, hogy véletlen se kösd a tegnapi vagy tegnapelőtti randipartneredhez.
Amellett hogy van erre időd? Egy délután több randit is bonyolítasz? Mondjuk a 4 órás csajnak mondasz valamit, hogy 6 előtt le kell lépned, mert programod van? Én biztos nem bírnék így a szemébe hazudni valakinek.
Ha pedig mindenkivel másik napon randizol, akkor be van táblázva a heted: semmi másra nincs időd, mert minden nap menni kell valakihez.
Arról már ne is beszéljünk, ha randi közben hív egy másik randi-partnered.
Szóval illik - nem illik, szerintem egyszerűen kivitelezhetetlen 5 nővel egyszerre randizni.
#11. Úgy értettem, hogy egyszerre, hogy hétfőn Andi, kedden Kriszta, szerdán Zsuzsa, stb. Csak szervezés kérdése az egész. Lebukni nem lehet, egyik sem a feleségem.
Mindenkinek köszönöm, tőlem mindenki zöldet kapott.
Hát egy intim kapcsolatban illik elmondani ezt.
És akkor a nő dönt, hogy így is érdekes vagy-e neki.
Akik elfogadják ezt, akárhánnyal járhatsz. Csak az tilos, hogy megfosztod őket az igazságtól és így a döntési lehetőségtől.
Így még fel is jelenthetnek, ha elkap valaki valamit, pl. hepatitiszt. Mert az Btk tényállás, súlyos testi sértés.
Nők is ugyanezt csinálják.
Velem konkrétan volt olyan, hogy találkoztam egy csajjal csütörtökön és elmondta, hogy én már a 4. vagyok neki a héten.
Addig, amíg nem áltatod őket, és tudják, hogy másokkal is ismerkedsz, akkor igazából annyival, amennyire időd van :D
Mondjuk sok hasznosat nem csinálhatsz, ha van időd 5 nőre :D
Rólad egy srác jut az eszembe, aki mindig párhuzamosan intézte a dolgait. A vége az lett, hogy lebukott, de úgy, hogy tényleg az emberére talált.
A csaj annyira zokon vette a hazudozást, hogy a dühében a gyereknek egy kalapáccsal összeverte az autóját.
A szomszéd néni tanúskodott a rendőröknek, de amint elmondta neki a a csaj, hogy mi miatt tette, visszavonta a vallomását :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!