Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Nemrég ismertem meg egy csajt egy helyen talalkoztam vele facebookon bejelöltem visszajelölt elkezdtünk dumalni talalkoztunk egy párszor kedves velem jol eldumálunk megyünk még majd közösen csavarogni közös programokat csinálni ketten de mégse “randizni” sokat beszélgetünk egyre jobban megismerjük egymást nekem nagyon szimpatikus eltudnék vele képzelni többet is

Találkozunk minél többször udvaroljak neki és majd kialakul valami ha ő is így akarja vagy vigyem el randizni hogy kerek perec lássa hogy mit szeretnék tőle

2020. máj. 2. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd hogy kialakuljon. Mi csajok nem szeretjük ha nyomulnak es egyből a közepébe vágnak. Hidd el nekem hogy sokkal szebb dolog alakulhat ki ha nem randira mentek igy kimondottan hanem csak logni. Sok sikert

21L

2020. máj. 2. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Határozottabban kellett volna randira terelni a viszonyt szerintem, ha még nem késő, lehet az. Ez nem feltétlenül abban nyilvánul meg, hogy mi program, hanem hogyan kezeled, és akkor kiderül tetszik-e neki a helyzet. De nem egészen értem, hogy nem beszéltetek eddig erről.

25N

2020. máj. 2. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Te hogyan definiálod a randizást? Szerintem ha közös időt töltesz el olyan nővel, aki független és mindkettő számára elképzelhető a kapcsolat, azt annak hívják.
2020. máj. 2. 18:54
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

Kérlek írd le érthetőbben, hogy mi a rák van!

Írásjelekkel, tagoltan!

Nem tudom értelmezni a szövegedet ilyen formában :/

2020. máj. 2. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem használj vesszőket, ha vele társalogsz, mert hamar kiderül, hogy buta vagy, mint a tök:)
2020. máj. 2. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!