Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam?
Nemrég ismertem meg egy csajt egy helyen talalkoztam vele facebookon bejelöltem visszajelölt elkezdtünk dumalni talalkoztunk egy párszor kedves velem jol eldumálunk megyünk még majd közösen csavarogni közös programokat csinálni ketten de mégse “randizni” sokat beszélgetünk egyre jobban megismerjük egymást nekem nagyon szimpatikus eltudnék vele képzelni többet is
Találkozunk minél többször udvaroljak neki és majd kialakul valami ha ő is így akarja vagy vigyem el randizni hogy kerek perec lássa hogy mit szeretnék tőle
Szerintem hagyd hogy kialakuljon. Mi csajok nem szeretjük ha nyomulnak es egyből a közepébe vágnak. Hidd el nekem hogy sokkal szebb dolog alakulhat ki ha nem randira mentek igy kimondottan hanem csak logni. Sok sikert
21L
Határozottabban kellett volna randira terelni a viszonyt szerintem, ha még nem késő, lehet az. Ez nem feltétlenül abban nyilvánul meg, hogy mi program, hanem hogyan kezeled, és akkor kiderül tetszik-e neki a helyzet. De nem egészen értem, hogy nem beszéltetek eddig erről.
25N
Kérlek írd le érthetőbben, hogy mi a rák van!
Írásjelekkel, tagoltan!
Nem tudom értelmezni a szövegedet ilyen formában :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!