Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam, mire figyeljek? Jó ötlet lenne?
Elhívtam szombat estére egy lányt moziba, kocsival megyünk, kb egy óra az út
Régóta ismerjük egymást, alakulóban van nagyon a kapcsolatunk de még nem smároltunk
Ő más mint az előző 2 kapcsolatom, nem részegen szedtem fel aztán randira már akkor mentünk amikor már volt minden
Arra gondoltam hogy film közben, majd megsimogatom a combját, esetleg megfogom a kezét
Aztán film után éjjel sétálgatnánk, és van egy épület tetején megcsókolnám
Én már nagyon beleéltem magam az egészbe, és félek mi van ha ő még nem áll készen egy csókra se, kb másfél hónapja beszélgetünk, buliban már jobban megismertük egymást testileg is
De akkor is félek...
Mit tanácsolnátok, illetve elemezhetnétek a szitut...ha valami nem világos kérdezzetek, mindketten 18 évesek vagyunk
A sponteanitás szót úgy tűnik, egyikünknek sem sikerült helyesen leírni :D
Én nem látok benne, már eleve a fő kérdésedből is kitűnik, hogy nem vagy a spontán dolgok híve. Pedig az a szép egy ilyen esetben :)
SCHpontaneitás. Nya, azé" :P :)
"buliban már jobban megismertük egymást testileg is"
Aha. De csók még nem volt. Akkor mit jelent, hogy buliban testileg? Táncoltatok?
Tényleg ne írj SCHriptet. Valóban oké, ha fokozatosch vagy az érintéschekkel, de... ahogy jön! :) Az ágyban nem robotok fognak szexelni.
Jut eschzembe, tudod, hogyan maschzturbál a robot? Kiveri a biztosítékot. B-)
Igen táncoltunk, twerkelt
Tényleg benne vagyok a spontán dolgokban, meg szeretem is, de nem egy első randin, ami balul is elsülhet :/
"Ő más mint az előző 2 kapcsolatom, nem részegen szedtem fel aztán randira már akkor mentünk amikor már volt minden"
Akkor mi MINDEN volt meg neked ezekkel az exeiddel randi előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!