Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam, mire figyeljek? Jó ötlet lenne?
Figyelt kérdés
Elhívtam szombat estére egy lányt moziba, kocsival megyünk, kb egy óra az út
Régóta ismerjük egymást, alakulóban van nagyon a kapcsolatunk de még nem smároltunk
Ő más mint az előző 2 kapcsolatom, nem részegen szedtem fel aztán randira már akkor mentünk amikor már volt minden
Arra gondoltam hogy film közben, majd megsimogatom a combját, esetleg megfogom a kezét
Aztán film után éjjel sétálgatnánk, és van egy épület tetején megcsókolnám
Én már nagyon beleéltem magam az egészbe, és félek mi van ha ő még nem áll készen egy csókra se, kb másfél hónapja beszélgetünk, buliban már jobban megismertük egymást testileg is
De akkor is félek...
Mit tanácsolnátok, illetve elemezhetnétek a szitut...ha valami nem világos kérdezzetek, mindketten 18 évesek vagyunk
2018. ápr. 17. 19:56
11/16 A kérdező kommentje:
csok, petting
2018. ápr. 17. 21:04
13/16 A kérdező kommentje:
Tulajdonkeppen az elso kivetelevel egy normalis vakszt nem kaptam a randival kapcsolatban, koszi szepen
2018. ápr. 17. 21:16
14/16 iamaveryniceguy válasza:
Szóval a pettingnek semmi köze a szexualitáshoz. Éééértem.
15/16 A kérdező kommentje:
Ha nem tunt volna fel nem a szexualitas kategoriaba irtam hanem a randiba...nem erre iranyult a kerdes
2018. ápr. 17. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!