Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogy csináljam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel már egy ideje ismerjük egymást. Folyton húzzuk egymást de tudunk komolyan is beszélgetni. Egyiküknek sincs senkije. A közeljövőben el akarom hívni egy közös programra. Szerintetek hamar lenne ha elmondanám neki hogy tetszik nekem? Mikor érdemes ezt egy lánynak elmondani?
2019. aug. 20. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kell elmondanod, hogy tetszik neked (kivéve persze ha rákérdez). Ha jól érzitek magatokat, és beindul a kémia (tehát érzed a vonzalmat) viszonzottan, akkor minden jön magától 🙂
2019. aug. 20. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se mondd el, hivd el egy kozos programra es aztan majd alakul :)
2019. aug. 20. 16:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak hívd el valahova. Nem kell mindjárt nagy vallomásokat tenni. Érezzétek jól magatokat, aztán majd meglátjátok, hogy kialakul-e valami. Teljesen felesleges mindjárt a randi elején lerohanni.
2019. aug. 20. 16:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat. Akkor a csókot se nagyon próbálgassam ezek szerint?
2019. aug. 20. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt majd meglátod, hogy mi lesz a randin. Nem kell előre eltervezni semmit.
2019. aug. 20. 17:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Rosszul értelmezed... Úgy értjük, ezek olyan dolgok, amikről nem beszélni kell, hanem csinálni! A megfelelő pillanatban.
2019. aug. 20. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!