Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy masszőz hölgy, a neten hirdet, akivel szeretnék megismerkedni. Hogyan csináljam?
Nem voltam még nála, és nem is biztos, hogy ez a jó út.
Tudom, hogy igazából semmit nem tudok róla, és csak a képei alapján tartom vonzónak. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem biztos, hogy jó alapja egy kapcsolatnak, de ahhoz nekem elég, hogy tudjam, hogy meg szeretném ismerni. Viszont azt hiszem, hogy akivel a munkája során ismerkedik meg, azt helyből beteszi egy olyan kategóriába, ahonnan talán nincs is mód kijönni. (Csak feltételezés.)
Szerintetek hogyan találkozhatnék vele úgy, hogy ne kerüljek az "ügyfél" kategóriába?
40-es hölgy, én sem vagyok már fiatal. Nem biztos, hogy más is olyan vonzónak látja, mint én.
Az világos, hogy a pénz miatt csinálja, amit csinál, de az a kérdés, hogyan ismerhetném meg jobban anélkül, hogy én is belesétálnék az ügyfél csapdába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!