Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam, hogy ne rontsam el?
Kérlek, picit öntsetek belém egy kis hitet. Nagyon régóta egyedül vagyok egy hatalmas csalódás után.
Nem nagyon mertem sem randizni, sem ismerkedni, de most rám talált egy srác. Randiztunk, ismerkedtünk, már az első szexen is túl vagyunk (ami rendkívül jól sikerült szerintem), minden egész jónak néz ki, de a múlt miatt inamba szállt a bátorságom.
Félek, hogy az eddigi kudarc miatt begörcsölök és lelépek vagy elrontom a folyton felmerülő félelmeim miatt.
Ő minden nap lelkesen írogat nekem, tényleg szinte egész nap csevegünk, kérdezget, érdeklődik. Vajon ez így jó? Úgy értem, ha nem lennék neki szimpatikus, akkor gondolom nem tenné.
Kérlek, ne bántsatok emiatt, nagyon nehezen élem meg, jól esik kiönteni a szívem.
hát ha úgy nézed az első szex után nem lépett le, érdeklődik irántad, foglalkozik veled
max közlöd vele, hogy te kb hogyan szeretnél haladni és megpróbáltok olyan megoldást találni ami mindkettőtöknek jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!