Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizes skálán hány pontot adnátok erre a csajozós szövegre, kedves hölgyeklányok? F44
Egy alfahím megállna mellettetek, a napszemüvegét lebiggyesztve végigmérne, megnyalná a szája szélét és ezt hangoztatná:
- Ha cserkész volnák, rég becserkésztelek volna... ha régész volnák, feltártam volna a titkaid... De én alfahím vagyok ezért simán csak meghódítalak!
"Volnék! nék! Az alfahímek nem tanulnak nyelvtant vagy mi a tök?"
Az alfahímek alá ti nők sosem az eszük miatt feküdtetek be. Szóval ja, lehet, hogy nem.
Tehát az alfahímek hülyék ÉS csak a hülye nőket kaphatják meg.
Teljesen igazad van :)
Dik... jól behúztál a csőbe te, de amúgy tényleg így van, csak nem ezt akartam kihozni belőle :(
De akkor miért vagyok lepontozva, hisz tényleg így van. ?
1-es: ,,Volnék! nék! Az alfahímek nem tanulnak nyelvtant vagy mi a tök?"
Ők nem. :) Ők így beszélnek. Azért is alfahímek. De még megfűszerezik a szokásos kötőszavakkal is. És műxik. :)
Az nem tud ragozni, aki kibukik az általánosból. Most pattanjak a sarki kocsmatöltelék ölébe, hogy micsoda férfiú? :D
Nemtom, én elvárom a páromtól, hogy ki tudjon nyögni legalább egy értelmes mondatot. Tudom, magasak az elvárásaim, de nincs kedvem folyamatosan dekódolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!