Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizes skálán hány pontot adnátok erre a csajozós szövegre, kedves hölgyeklányok? F44
Egy alfahím megállna mellettetek, a napszemüvegét lebiggyesztve végigmérne, megnyalná a szája szélét és ezt hangoztatná:
- Ha cserkész volnák, rég becserkésztelek volna... ha régész volnák, feltártam volna a titkaid... De én alfahím vagyok ezért simán csak meghódítalak!
Alfahimnek nincs arra szüksege hogy ezt közölje mikor becserkészi a vadat. Te szolsz az öznek is, hogy àllj meg lövök?
Szoval azon kivül hogy önmagàban mond ellent az àllítàs de hogy még nàk néz képzözavarral is ezt elöadni aki iskolaba se jàrt csak tràgyàzni gumicsizmàban eddig?
Már csak ezért is megérné csinálni egy gyk-s "felnőtt párkapcsolatok" találkozót! :D :D :D
Jujjj mi lenne ott... :D
F44-et bárki megismerné a csajozós szövegeiről. ;)
Ismered Michael Jacksont? Ismered. Megvan az ikonikus "Moonwalk" mozdulata? Meg.
Na, azt adnám elő, elképesztő sebességgel :D
Kérdező, amúgy te olvasod a kommenteket?
Nem azért mondjuk, hogy gáz, mert nekünk nem adatik meg ez a csoda... hanem valóban szörnyű. Nincs az az épeszű nő, aki egyáltalán végighallgatna.
Nekem már ez az "odajön, végigmér, szájatnyal" része is ijesztő egy idegentől, pedig nem vagyok gyáva nyúl.
Első gondolatom lenne, hogy "ez nem normális, pucolj a közeléből"
Az ilyen önjelölt alfahímektől eleve hányingert kapok.
Ne a nő teste legyen az elsődleges, esetleg próbáld meg egyenrangú emberi lényként kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!