Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk benneteket zavar ha egy lany annyit tud enni mint ti?
Én imádok enni. Kb.mindent(pl.:zsíros kenyér,pörkölt,tepertő is jöhet) és sokat is igényel a szervezetem. Persze mellette rendszeresen is edzek.
163cm és 45-8kg között vagyok évek óta.
Kiszaladt miattad a vilagbol? 🤣
"egy normális ember meg tud enni egy 32 cm-es pizzát"
Szeretnék erről tanulmányt olvasni, ha tudnál linkelni. Mert én hosszú évekig kényszerevő voltam, és igen, megettem a 32 cm-es pizzát, de úgy, hogy a felénél majdnem szétszakadtam, szuszogtam.
A jókat enni azt jelenti, hogy nem zabálom tele magam míg rosszul nem vagyok. Miért olyan k..rvára hihetetlen neked is felfogni, hogy nem mindenki tud egyszerre annyit enni, mint pl. te?
Soha nem tudtam egyszerre sokat enni. De felvilágosítalak: minden ember más. Tudod ezt értelmezni? Lehet, hogy te megbírsz egyszerre enni egy 32 centis pizzát, de én még nem. Pont. Egészséges normális testalkatú nő vagyok.
21.válaszolóként kérdezem,hogy miért lettem lepontozva?
Nekem szükségem van ennyi kajára,így is ilyen vékony vagyok. Szenvedek a súlyommal.
Nem tudom erre van-e tanulmány ki mekkora pizzát tud megenni, de annyit tudunk biztosra, hogy egy ember gyomra üresen akkora, mint a saját ökle, maximum pedig annyira tágul (amit még "megtart"), mint a saját feje.
Egy 32 centis pizza nincs 500 gramm, de legyen annyi. Az átlag ember feje (agykoponya) ~1,4-1,7 köbcenti, azaz 1,4-1,7 liter. 500g pizza, egy deci nyállal megrágva, 0,6l massza. Tehát egy 32 centis pizza egy átlagember maximális befogadóképességének fele-egyharmada, azaz kényelmesen befér. A kényelmes az teltségérzet kérdése, de az bizonyos, hogy egy kisebb étkű felnőtt nő is fizikailag képes legyűrni ennyit, ha nincs semmi speciális a gyomrával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!