Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért mondjátok, hogy zavar, ha egy pasi megszólít benneteket?
Figyelt kérdés
Én örülök, hogy vannak akikkel lehet beszélgetni, sétálgatni, elkísér, ha kell megvéd. Mindez biztonságot ad.2013. jún. 2. 12:52
1/10 anonim válasza:
Én soha nem mondtam olyat, hogy zavar! Sőt, sokszor örülök is neki! :)
2/10 anonim válasza:
Ha nem pszichopata, akkor engem sem zavar.
3/10 anonim válasza:
Örülök neki, csak általában pont akkor szólítanak le amikor sietek valahová és dolgom van.
6/10 anonim válasza:
"És ha éppen ő támad meg?"
Paranoiásak vagytok, az az igazság! Fényes nappal, nyilvános helyen nem igazán támad meg senki.
7/10 anonim válasza:
Nem csak éjjel zaklathatják az embert. Igaz, hogy nem is csak idegenek, de jobb félni, mint megijedni.
8/10 anonim válasza:
Mert általában nem barátkozni szeretnének nyilván, én pedig kapcsolatban vagyok :)Megvéd?Kísérget? Talán egy kutyáról beszélünk?
9/10 anonim válasza:
Ha büntetlenül lehetek olyan naiv, hogy idegenre bízzam magam, miért lenne szükségem védelemre?
10/10 anonim válasza:
Mert zavar? Ha nem zavarna, nem mondanám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!