Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk benneteket zavar ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk benneteket zavar ha egy lany annyit tud enni mint ti?

Figyelt kérdés
De figyel az alakjara, edz stb. De sokat tud enni. Nem tudom hogy ez mennyire zavar benneteket. Pl rendeltek ket pizzat es nem tetteti hogy 2 szelet utan tele van hanem betur egy egesz dobozt.
2020. ápr. 26. 06:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
15%

Már alapból egy 190 cm magas, 90 kilós embernek más mennyiségű táplálékra van szüksége a szervezetének, mint egy 165 cm magas, 55 kilósnak, mint ahogy más mennyiségű vízre, vitaminokra, stb-kre is.

A férfiak általában nagyobb testalkatúak, magasabbak, szélesebbek a nőknél, ezért nekik mennyiségileg valamivel több tápanyagra van szükségük általában.

2020. ápr. 26. 08:50
 12/28 anonim ***** válasza:
19%
10.hozzászólóval egyetértek. Mi az, hogy tetteti? Én két szelet pizza után azt érezném, kidurranok, hacsak aznap még nem ettem volna semmit és már délután lenne, de ilyen nincs. Ennyi zabálás mellett csodálkoznék, ha jó alakod lenne. A rossz étrend hazavágja az edzést rendesen. Nyilván más, ha ez a pizzázás mondjuk havi egyszer fordul elő, de a kérdésedből nem úgy veszem ki.
2020. ápr. 26. 09:04
 13/28 anonim ***** válasza:
Nem, mert én sem eszem sokat.
2020. ápr. 26. 09:10
 14/28 anonim ***** válasza:
23%
#12. Egy normál 32 centis pizza 2/8-ától durransz ki? 😲
2020. ápr. 26. 09:46
 15/28 anonim ***** válasza:
Az kizárt dolog, hogy többet tudjon!
2020. ápr. 26. 09:57
 16/28 anonim ***** válasza:
35%
Egy 32 cm-es pizzát meg tud enni mindenki,aki nem gyomorbeteg.
2020. ápr. 26. 10:32
 17/28 anonim ***** válasza:
Inkább örülök neki, de csak akkor, ha mellé sportol rendszeresen, ahogy én is. Végre egy pákosztos macska. 😃 Kis zabagép. 😅
2020. ápr. 26. 10:47
 18/28 anonim ***** válasza:
32%

Jó lenne, ha nem magadból indulnál ki.

Én egészséges nőként nem tudok egyszerre megenni egy 32 centis pizzát egyedül.

Azért, mert te pasiként megtudod, ne várd már el, hogy egy nő is megbírja!

Szánalmas vagy!

2020. ápr. 26. 11:14
 19/28 anonim ***** válasza:

Nem zavar mind addig amíg ő is úgy érzi hogy neki ez jó.

F

2020. ápr. 26. 11:23
 20/28 Sunshinedoll ***** válasza:
Amíg sovány vagy, azt eszel és annyit, amennyit akarsz. A pasik csak addig "szeretik, ha egy nő szeret jókat enni", amíg az nem látszik meg rajta :))))))))
2020. ápr. 26. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!