Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket zavar-e? L
Tegyük fel észreveszitek,hogy tetszetek valakinek. Ez a tetszés kölcsönössé vált. Viszont közösségi oldalon látjátok, hogy más képeit is "tetszikelgeti". Zavar-e benneteket?
Nem azt kérdezem, hogy ez természetes-e vagy sem? Mert egyértelmű, hogy több illető is tetszhet valakinek. Ez nem természetellenes! DE! Benneteket zavar-e, hogyha ezt észreveszitek? Szóval ne értelmezzétek félre, nem azt kérdezem, hogy ez baj-e, hanem mikor szembesültök vele, hogy más fiúk/lányok képeit is 'lájkolja', zavar-e (legbelül)?
engem nem zavarna. Azert nem, mert nekem már hosszu ideje ugy van testreszabva a facebook h pl már nem is látom h ki mit lájkol.
De ha látnám is h mit lájkol, odafigyelnék rá néha valszeg, talán abból jobban megismerném: mi tetszik neki, mit gondol érdekesnek, ilyesmi. Vagy van e másik srác aki tetszik neki :)
Egy újabb fészbuk függő. Gratulálok!
Kérdésre a válaszom: engem ilyen nem zavar, mert nem vagyok fészbuk függöny :)))
Szerintem neked sem ártana egy kis elvonó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!