Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk benneteket zavar ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk benneteket zavar ha egy lany annyit tud enni mint ti?

Figyelt kérdés
De figyel az alakjara, edz stb. De sokat tud enni. Nem tudom hogy ez mennyire zavar benneteket. Pl rendeltek ket pizzat es nem tetteti hogy 2 szelet utan tele van hanem betur egy egesz dobozt.
2020. ápr. 26. 06:51
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
63%
Rávernék a kezedre. Doboz annak jár, aki megette a pizzát!!!
2020. ápr. 26. 06:55
 2/28 A kérdező kommentje:
Ahhh🤣🤣 * egy egesz doboznyi pizzat*
2020. ápr. 26. 06:56
 3/28 A kérdező kommentje:
Ertekelem a humorod. Bearanyoztad a napom.:D :D
2020. ápr. 26. 06:57
 4/28 anonim ***** válasza:
78%
Az alakján úgy is látszik, hogy túl sok-e az neki, vagy sem. Ha nincs számomra vonzó alakja, akkor össze sem jönnék vele, mint ahogy a legtöbb férfi sem.
2020. ápr. 26. 07:03
 5/28 anonim ***** válasza:
70%

Nem.

Exem hosszútávufó volt nem keveset tudott enni, és vékony volt.

2020. ápr. 26. 07:15
 6/28 anonim ***** válasza:
80%

#4-el értek egyet.

De ha jó az alakja , ergo azt amit megzabál ledolgozza akkor no problem. Én sem vagyok elhízva , teszek is ellene.

2020. ápr. 26. 07:16
 7/28 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem eszek sokat, úgyhogy nem kunszt ugyanannyit, vagy többet enni, mint én. Volt már olyan barátnőm, aki többet evett, egyáltalán nem zavart, sőt, jellemzően a lányt ez a tény jobban zavarta (nyilván nem ez volt a szakítóok).
2020. ápr. 26. 07:25
 8/28 Noren1989 ***** válasza:

Egyàltalàn nem zavarna...nàlam többet enni meg igen könnyű, amúgyis.

Tőlem durja be nyugodtan az egész dobozt, akàr a pizza utàn 😀

2020. ápr. 26. 07:26
 9/28 anonim ***** válasza:
57%

Legalább több pizza jut nekem, ha ő megelégszik a dobozzal. :D

Egyébként nem zavarna, néha én is sokat szoktam enni, de átlagban pedig nem. Ha azt vesszük, hogy pizza nálam szigorúan vékony tésztás akkor egy 40 cm-s pizzát simán megeszek. Komolyabb hamburgerből meg mondjuk 2 darabot.

2020. ápr. 26. 07:29
 10/28 anonim ***** válasza:
36%

Nőként kérdezem, miért hiszed azt, hogy valaki tetteti azt, hogy 2 szelet után tele van?

Csak azért mert nem zabál annyit valaki, mint te, és valóban tele van 2 nagy szelet után, ez neked miért olyan hihetetlen?

Nem vagyunk egyformák, mondták már ezt neked? Valaki nem tud enni egyszerre sokat. Tudom, újdonságot mondtam neked.

Akkor, te napi szinten 1-3 órát kb. intenzíven mozogsz, hogy ledolgozd azt a töménytelen mennyiségű kaját, amit beviszel?

2020. ápr. 26. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!