Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ennyire szemellenzősek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire szemellenzősek a mostani lányok?

Figyelt kérdés

20 éves néger srác vagyok. Itt nőttem fel, itt tanultam, apám magyar, anyám Nigériai...Egyetemre járok, dolgozok, próbálok hasznos tagja lenni a társadalomnak. A nők viszont meglehetősen elutasítóak velem. Valahányszor beszélgetek egy lánnyal mindig az lesz a vége, hogy nem kér belőlem. Mit lehet ilyenkor tenni? Semmit. :)

Ha nem, nem. Viszont, ezen lányok többsége hozzáteszi azt is, hogy:

-,, Fujj! De fekete vagy!"

-,,Jajj Niger!"

-,,Takarodj Feka!"

-,,Húzzál Csoki!"

És még sorolhatnám....

Jó ha 2-3 havonta összejön valami....

Mégis min változtassak?

Pigment átültetést még nem találták fel. :)

Szóval tudnátok tippeket adni min változtassak?

2020. ápr. 21. 20:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

Egyszer beszéltem egy pasival, ő is 20 volt, csak neki az apja volt fekete, és az anyja magyar. Ő pl behisztizett hogy miért nem jön be nekem, hát minden lánynak be szokott jönni, ő a legszexibb, és így fullba vergődni kezdett ezen, már kicsit megijedtem :D egyébként neki sem a bőrszínével volt bajom csak nagyon bunkó volt velem.

De nekem pl semmi bajom ezzel, ismerkedtem már pár ilyen pasival. Biztos sokan vannak vele így, te ne változtass semmit magadon. Főleg azért mert ami zavarja őket azon úgyse tudsz, de én nem hiszem hogy most ezért te egyedül maradnál. Pont rossz lányoknál próbálkoztál, ennyi.

2020. ápr. 21. 22:08
 12/17 anonim ***** válasza:
42%
Jó nagy kamu kérdés! Nem baj, élvezd hogy vannak akik beveszik.
2020. ápr. 21. 22:22
 13/17 anonim ***** válasza:
68%
Én ilyet biztos nem mondanék neked, és nem is gondolok ilyet. Ne add fel a keresést, találsz majd normális lányt. Próbálj intelligensebb, világlátottabb körökben keresni, pl egyetem. Nálunk egyetemen sok fekete külföldi hallgató volt (ELTE), de soha nem bántottunk senkit.
2020. ápr. 21. 22:40
 14/17 anonim ***** válasza:
66%
Egy színesbőrű nem hívja magát négernek. Kamu. Ráadásul egy csomó lánynak bejön.
2020. ápr. 21. 22:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, az én félvér ismerősömért kb gyilkolják egymást a lányok. Vagy valami nagyon alja társaságban mozogsz, vagy valami más baj van veled.
2020. ápr. 22. 09:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nagyon tudom elhinni, hogy ilyeneket mondanak. Több egyetemen is megfordultam már, voltak fekete csoporttársaim, kifejezetten lógtak rajtuk az emberek, nem hogy ilyeneket mondjanak. Meg baráti/ismerősi körből is azt látom, hogy nagyon sokaknak bejönnek a fekete férfiak (nekem is, de fiatal vagy, szóval nem kérek privátot). Lehet hogy túl alacsony intelligenciájú ismerőseid vannak, mert értelmes ember nem mond ilyeneket senkire a bőrszíne miatt.
2020. ápr. 22. 14:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Én meg pont azt vettem észre, hogy minden csaj fekete pasit akar :D Rossz helyen keresgélsz biztos. Ezek az emberek idióták, aki ilyet mond.
2020. ápr. 23. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!