Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok Apukátokra hasonlít a mostani párotok, vagy az "ideálotok" szerelmetek. Vagy az édesanyátokra? CSAK A KÜLSŐSÉGEKRE gondolok
Figyelt kérdés
Kérlek titeket írjátok meg a nemetek2018. szept. 3. 23:31
1/13 anonim válasza:
Egyik volt osztálytársamnak a barátnöjének nem hogy az arca de szemei pont ugyan olyan ritka szinűek formájuak. Érdekes..
2/13 anonim válasza:
Lány vagyok, és nem hasonlít a barátom a szüleimre, ez nehéz is lenne, hiszen ők 50 évesek, barátom 20. Csak annyiban hasonlítanak, hogy magasak és barna hajúak. De a barátom izmos, dús haja van, apukám pocakos, őszül. Öltözködésben mindketten sportosan elegánsak. Személyiségben pedig teljesen különböznek.
3/13 October15 válasza:
Nekem eddig nem volt ilyen, egyik ismerősöm állítólag nagyon hasonlít a barátja anyjára szóval alapvetően létező dolog.
5/13 anonim válasza:
Nő vagyok és eddig egy párom se hasonlított apukámra, semmilyen mértékben sem, maximum a könnyen barnuló bőr és sötét haj szempontjából, ahogy most is, másban nem.
6/13 anonim válasza:
Nem hasonlít apukámra egyáltalán.
7/13 anonim válasza:
apámnak szakálla volt.
nekem bejönnek a szakállas pasik.
a férjemnek is van.
8/13 anonim válasza:
Egyikükre sem hasonlít se az ideálom, se a párom. Az ideálom a barna haj, barna szem, sportos alkat. Párom szőke, zöld szemű, sportos. Apám kb teljesen kopasz, pocakos, bajuszos (amitől a hideg kirázna, ha páromnak lenne), kék szemű, anyám szintén nagyobb darab, barna hajú, kék szemű. Se jellemben se külsőleg nem hasonlítanak páromra. (Én sem túlzottan hasonlítok rájuk, jellemben biztosan nem, de pl kórosan alacsony vérnyomásom van, míg nekik magas, plusz nagyon fontos számomra az étel minősége, már csak az érzékenységem miatt is, így alkatilag is messze vagyok. Csak a kék szemem hasonlít. Igazából szinte csak recesszív géneket örököltem, amik miatt teljesen más az életvitelem.)
9/13 anonim válasza:
Egyikükre sem. Személyiségben vannak hasonlóságai apámmal a férjemnek, de elég rövid a lista. Külsőleg viszont semmiben. Kék szeműek, ennyi.
10/13 anonim válasza:
Én barátom a vér szerinti apámra nem hasonlít, de a nevelőapámra egy picit emlékeztet, még a személyisége is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!