Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok Apukátokra hasonlít a mostani párotok, vagy az "ideálotok" szerelmetek. Vagy az édesanyátokra? CSAK A KÜLSŐSÉGEKRE gondolok
Annyiban hasonlít apára, hogy világos szeme van és nagyon magas.
L
Egyàltalàn nem hasonlítanak szerencsére.
Az ideàlom : magas, sötét haj, barna szem, borosta, mackós alkat
Apàm: szőke, pàr milis haja van, kék szemű 193 centi magas, vékony
A férjem sötétbarna- rövid ( majdnem fekete) haj, gyönyörű barna szemek, borosta 190 cm magas, macis- testesebb típus, van egy kis pocakja is, imàdom:) Személyiségre sem hasonlítanak, sose lennék olyan pasival mint az apàm!!!! Nem is tartom vele a kapcsolatot évek óta.
Én sem hasonlítok külsőre az anyjàra, ő alacsony ( 165 cm, barna haj, barna szem, kreol bőr , vékony), én magas 175 cm, természetes szőke, vilàgoskék szemű vagyok, fehér a bőröm, testesebb vagyok. A természetünk viszont kicsit hasonlít azt mondta a férjem:) Sokat makacskodok mint az anyja, és mindhàrmunknak ugyanaz a kedvenc írója is:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!