Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire szemellenzősek a mostani lányok?
20 éves néger srác vagyok. Itt nőttem fel, itt tanultam, apám magyar, anyám Nigériai...Egyetemre járok, dolgozok, próbálok hasznos tagja lenni a társadalomnak. A nők viszont meglehetősen elutasítóak velem. Valahányszor beszélgetek egy lánnyal mindig az lesz a vége, hogy nem kér belőlem. Mit lehet ilyenkor tenni? Semmit. :)
Ha nem, nem. Viszont, ezen lányok többsége hozzáteszi azt is, hogy:
-,, Fujj! De fekete vagy!"
-,,Jajj Niger!"
-,,Takarodj Feka!"
-,,Húzzál Csoki!"
És még sorolhatnám....
Jó ha 2-3 havonta összejön valami....
Mégis min változtassak?
Pigment átültetést még nem találták fel. :)
Szóval tudnátok tippeket adni min változtassak?
Egyszer úgyis lesz valaki aki elfogad olyannak amilyen vagy
A származásod nem a te "hibád", szégyellned sem kell, akkor se ha valakinek magyarországon nem tetszik
Ha normális, értelmes ember vagy akkor egyszer találsz valakit magad mellé aki szeretni fog, tetszeni fogsz neki
Nekem külsőre abszolút nem jönnek be a feketék, de van néhány fekete barátom (az egyikük is nigériai) és semmivel se rosszabb vagy jobb emberek, mint a fehér vagy ázsiai barátaim.
Amúgy ha valaki olyanokat mond rád, mint amiket fent idéztél, hidd el, nem veszítettél velük semmit. Sose fogom miért nem lehet normálisan elutasítani valakit.
Nincs veled probléma (amennyiben normálisan ismerkedsz, de szerintem ez megvan), csak rossz emberekbe futsz bele. Mellesleg vannak lányok, akiknek kifejezetten a fekete srácok jönnek be, szóval nem kell elcsüggedni.
20/L
Nem tudom, milyen putriba jársz egyetemre, de nálunk (BME) és az egyik jó barátomnál (NKE) is nagyon sokat lógtam Erasmusosokkal és nem egy olyan ismerősöm van, akinek valamelyik szülője ázsiai vagy fekete. Soha, semmilyen formában nem láttam ezen a szinten a rasszizmust feléjük, a velünk egyidősek között pedig semmilyen szinten. Épp ellenkezőleg, legtöbbjüket meglehetősen csípték a lányok is.
Válts közeget, ez nem normális és nem általános
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!