Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ennyire szemellenzősek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire szemellenzősek a mostani lányok?

Figyelt kérdés

20 éves néger srác vagyok. Itt nőttem fel, itt tanultam, apám magyar, anyám Nigériai...Egyetemre járok, dolgozok, próbálok hasznos tagja lenni a társadalomnak. A nők viszont meglehetősen elutasítóak velem. Valahányszor beszélgetek egy lánnyal mindig az lesz a vége, hogy nem kér belőlem. Mit lehet ilyenkor tenni? Semmit. :)

Ha nem, nem. Viszont, ezen lányok többsége hozzáteszi azt is, hogy:

-,, Fujj! De fekete vagy!"

-,,Jajj Niger!"

-,,Takarodj Feka!"

-,,Húzzál Csoki!"

És még sorolhatnám....

Jó ha 2-3 havonta összejön valami....

Mégis min változtassak?

Pigment átültetést még nem találták fel. :)

Szóval tudnátok tippeket adni min változtassak?

2020. ápr. 21. 20:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Semmin. Hidd el, az ilyen lányoknak te nem akarsz kelleni...N
2020. ápr. 21. 20:59
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

Egyszer úgyis lesz valaki aki elfogad olyannak amilyen vagy

A származásod nem a te "hibád", szégyellned sem kell, akkor se ha valakinek magyarországon nem tetszik

Ha normális, értelmes ember vagy akkor egyszer találsz valakit magad mellé aki szeretni fog, tetszeni fogsz neki

2020. ápr. 21. 21:12
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
Nekem speciel nagyon tetszenek a fekete és a félvér fiúk, szerintem sok lány így van vele :) De amúgy meglep amit mondasz, próbálj meg nem foglalkozni az ilyen korlátolt emberekkel.
2020. ápr. 21. 21:18
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
Fiatal vagy meg es nem talalkoztal eleg novel. Sokaknak tetszenek a fekete sracok, ahogy itt is irta valaki. Nekem speciel nem jonnek be, szimplan kulsore, mert amugy ezen kivul nem vagyok rasszista, de ahogy nem jon be pl egy 200 cm magas srac sem, ugy a fekete bort sem erzem vonzonak, ez van.
2020. ápr. 21. 21:24
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Én is ismerek egy csomó lányt, akiknek kifejezetten egy "csoki" fiú az álompasi, szóval ne keseredj el, szerintem csak rossz lányoknál próbálkozol. Ilyen korlátolt lányoknak amúgy sem akarsz tetszeni, ha nem ez, akkor más lenne a bajuk.
2020. ápr. 21. 21:26
 6/17 anonim ***** válasza:
77%

Nekem külsőre abszolút nem jönnek be a feketék, de van néhány fekete barátom (az egyikük is nigériai) és semmivel se rosszabb vagy jobb emberek, mint a fehér vagy ázsiai barátaim.

Amúgy ha valaki olyanokat mond rád, mint amiket fent idéztél, hidd el, nem veszítettél velük semmit. Sose fogom miért nem lehet normálisan elutasítani valakit.

Nincs veled probléma (amennyiben normálisan ismerkedsz, de szerintem ez megvan), csak rossz emberekbe futsz bele. Mellesleg vannak lányok, akiknek kifejezetten a fekete srácok jönnek be, szóval nem kell elcsüggedni.

20/L

2020. ápr. 21. 21:30
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom, milyen putriba jársz egyetemre, de nálunk (BME) és az egyik jó barátomnál (NKE) is nagyon sokat lógtam Erasmusosokkal és nem egy olyan ismerősöm van, akinek valamelyik szülője ázsiai vagy fekete. Soha, semmilyen formában nem láttam ezen a szinten a rasszizmust feléjük, a velünk egyidősek között pedig semmilyen szinten. Épp ellenkezőleg, legtöbbjüket meglehetősen csípték a lányok is.

Válts közeget, ez nem normális és nem általános

2020. ápr. 21. 21:32
 8/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem hiszem el, hogy így reagálnak rendszeresen lányok.
2020. ápr. 21. 21:34
 9/17 anonim ***** válasza:
88%
Vannak, akik kifejezetten ezt a típust preferálják. Ne változztass semmin, legyél kitartó és keresgélj tovább.
2020. ápr. 21. 21:36
 10/17 anonim ***** válasza:
49%
Ez a kérdés totál kamunak látszik. Jó ha 2-3 havonta összejön valami? És ezt a kérdést egy rakás incel előtt teszed fel?
2020. ápr. 21. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!