Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a mostani nőideál?
Figyelt kérdés
Milyen nő tetszik a pasiknak általában? Külső belső tulajdonságot írjatok légyszi..2019. aug. 13. 19:16
2/17 anonim válasza:
Nekem a szolid, visszafogott, letisztult stílust követő, smink nélkül, vagy minimális sminket használva alkalomhoz. Sportoljon, legyen művelt, kíváncsi, tájékozott, jó humorú, szenvedélyes, mély érzésű, igazi vadmacska a szexben. 🙂 31F
3/17 anonim válasza:
...hát kinek mi. Ez változó azért elég erősen. Nincs kötelezően elfogadott ideál. Nem is lesz.
4/17 anonim válasza:
Nálam az ideál Joanne Kelly, még mindig gyönyörű pedig már nem kislány.
A belső tulajdonságok: őszinteség, segítőkészség, nyugodt természet.
5/17 anonim válasza:
Nagymellű/nagyseggű, ellenben lapos hasú nő a tuti... az a ciki, h ezt plasztika nélkül nehéz elérni sajna... de attól még be kell ismernem, jól néznek ki az ilyen plasztik-insta-ribik... ;) (én kb. 6 éve próbálok segget növeszteni a melleimhez, de egyszerűen nem megy... hesteg nehézazélet xD)
6/17 anonim válasza:
Amúgy én most azt akartam megnézni, hogy pár évvel ezelőtt összeállítottak egy olyat férfiak, hogy pl szal az volt, hogy melyik híres nőnek a szeme, szája, stb. tetszik nekik a leginkább, és abból összegyúrtak egy csajt, de úgy egybe a sok arcvonás nem mutatott valami túl jól.
7/17 anonim válasza:
Dudák dudák nyam nyam nyam nyam, dudák dudák a csaj legyen buta!
8/17 anonim válasza:
Vannak olyan férfiak még, akiknek Keira Knightley típusú, laposabb lányok jönnek be?
9/17 anonim válasza:
Mi csinaltunk tesztet random pasikkal modellekkel.
Sorban alltak a nök, fekete vörös szöke, vekony, àtlagos sulyu, alacsony magas, mind szép.
A ffiak 80-90 %-a a vekony szöket valasztotta.
10/17 anonim válasza:
#8 jelen. :)
Mondjuk nem csak azok, a barátnőm annyira nem lapos, de nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!