Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti összejönnétek olyannal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyannal akinek sok követője van instán és nagyon szép képei?

Figyelt kérdés
Nem magamról beszélek, csak általanossagban. Vagy inkább félnétek tőle, mert amúgy is annyian írogatnak neki folyamatosan?
2020. ápr. 14. 20:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%

"Vagy inkább félnétek tőle, mert amúgy is annyian írogatnak neki folyamatosan?"

Miért gondolja az összes insta királylány azt, hogy mindenki őket akarja, és aki mégsem, az csak fél tőlük, mert ők annyira szépek, és csodásak???

Nem félek tőlük, egyszerűen más világban mozgok, mások a fontos dolgok nekem, és nem hiszem, hogy bármilyen téren illene hozzám egy ilyen csaj.

Sosem vágytam rájuk, valami miatt mégis mind azt hiszi, hogy azért ignorálom, mert annyira vágyok rájuk, hogy ott parázok megszólítani őket :)

2020. ápr. 14. 21:52
 12/17 anonim ***** válasza:
22%
Babi, attól, hogy 100-an bekövettek Instán, attól még nem leszel influencer. Nőj fel végre.
2020. ápr. 15. 03:00
 13/17 A kérdező kommentje:
#Utolsó, kicsim: tudsz olvasni? Az áll az első sorban, hogy “NEM MAGAMRÓL BESZÉLEK”. De elhiszem, hogy nehéz az értő olvasás, nem sokaknak megy sajnos. Gyakorlás teszi a mestert, tudod.
2020. ápr. 15. 07:17
 14/17 anonim ***** válasza:
19%
Soha senki nem magáról beszél... egy barátjával törtnént Tudjuk.
2020. ápr. 15. 07:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Önmagában insta profil alapján nem ítélkeznék.. viszont az eddigi tapasztalataim alapján kijelenthetem, hogy többnyire az olyan emberek vonzanak, akik szerények, s nem másznak a figyelem kòzéppontjába.

Voltak negatív tapasztalataim ilyen insta celebekkel, akiket némi ismerettség után elég egoistának ítéltem.

2020. ápr. 15. 10:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom: nem a követők számától lesz valaki hűséges, vagy csalfa.

Volt olyan barátnőm, akit 30 éves koráig összesen 4 férfi vett egyáltalán emberszámba... abból az egyik miatt rögvest dobott. És ismerek olyan volt modell csajt, aki egy abszolúte színvonaltalan (és sajnos eléggé elnyomó jellemű) pasassal jár, és senkinek esélye sincs nála.

2020. ápr. 15. 13:19
 17/17 orton ***** válasza:
A szexi képek nem zavarnak, ha pl pénzt keres így. Az zavarna ha önbizalomból rakná ki csak, valamint ha válaszolna az üzenetekre.
2020. ápr. 17. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!