Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyannal akinek sok követője van instán és nagyon szép képei?
"Vagy inkább félnétek tőle, mert amúgy is annyian írogatnak neki folyamatosan?"
Miért gondolja az összes insta királylány azt, hogy mindenki őket akarja, és aki mégsem, az csak fél tőlük, mert ők annyira szépek, és csodásak???
Nem félek tőlük, egyszerűen más világban mozgok, mások a fontos dolgok nekem, és nem hiszem, hogy bármilyen téren illene hozzám egy ilyen csaj.
Sosem vágytam rájuk, valami miatt mégis mind azt hiszi, hogy azért ignorálom, mert annyira vágyok rájuk, hogy ott parázok megszólítani őket :)
Önmagában insta profil alapján nem ítélkeznék.. viszont az eddigi tapasztalataim alapján kijelenthetem, hogy többnyire az olyan emberek vonzanak, akik szerények, s nem másznak a figyelem kòzéppontjába.
Voltak negatív tapasztalataim ilyen insta celebekkel, akiket némi ismerettség után elég egoistának ítéltem.
Tapasztalatból mondom: nem a követők számától lesz valaki hűséges, vagy csalfa.
Volt olyan barátnőm, akit 30 éves koráig összesen 4 férfi vett egyáltalán emberszámba... abból az egyik miatt rögvest dobott. És ismerek olyan volt modell csajt, aki egy abszolúte színvonaltalan (és sajnos eléggé elnyomó jellemű) pasassal jár, és senkinek esélye sincs nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!