Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag és ismert férfiaknak a fiatal barátnőt miért "nézik el"?
Pl. Hajdú Péter barátnője 20 évvel fiatalabb, ahogy mondani szokták "a lánya lehetne"
Ha egy átlag férfi ugyanezt megpróbálja azonnal megy a "hát komoly gondok vannak nála ha lánya korabeli nőt keres", meg "pedofil vén kecske" stb.
Gazdag és ismert férfiaknál viszont elnéző sőt támogató a társadalom: "Ez a férfi már komoly és stabil egzisztenciájú, egy nőnek biztonság kell ezért van vele stb."
Az a baj a linkelt képpel, hogy látszik rajta, hogy Hajdú (meg a nő is) inkább kérkedni akar a viszonyukkal. Nem vagyok pszichológus, sem viselkedéskutató stb. de szerintem egy szerelmes pár ritkán áll egymásnak háttal egy képen. Az tükröződik, hogy na figyuzzatok milyen csajom l, vagy milyen híres/ gazdag palim van.
A testbeszéd sokat elárul.
Kérdező, hát nem tudom, én se gazdag se ismert nem vagyok, a párom 16 évvel fiatalabb, és mégse kapott egyikünk se semmiféle "ívet" soha...
Ez valószínüleg azért van, mert egyikünk sem tart kapcsolatot idiótákkal, akik a más kapcsolatába beleszólásra élveznek...
Nem vagyok vagyonos és ismert sem. Ennek ellenére szívesen ismerkednék fiatal lánnyal 😎
48+Ffi
Nem vagyok vagyonos és ismert sem. Ennek ellenére szívesen ismerkednék fiatal lánnyal 😎
48+Ffi
Ez egy alapvető evolúciós késztetés, ami 3-4-5 generáción keresztül lassan büntetőjogi fogalommá vált.
44f Ez fejben dől el.
A pedofilok pedig szívesen ismerkednének 6 éves lányokkal, vagy fiúkkal, akik számukra oly vonzóak.
Az hogy te kivel ismerkednél szívesen, az pont annyira nem egy fennkölt dolog mint a pedofilok vonzalma. Csak a te betegségedet nem pedofíliának hívják, hanem pszichopata beütésnek és nárcisztikus személyiségzavarnak. Normális embernek ég a pofája ha a közösségen belül ő magát fontosabb helyre rangsorolja, és mások kárán kerül jobb helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!