Hasonló, kevésbé ismert fiatal rock bandák?
Nagyon sokat ismerek, a nyugis rocktól a kemény metálig, de szeretnék még többet.
BVB, BMTH, FIR, SWS, AA meg ilyenekkel ne gyertek légyszi,mert alap hogy ismerem, de stílusban ilyesmiket keresek.
Még az ilyen fit for rivals, eyes set to kill, crown the empire, atack attack is megvan.
Azért remélem tudtok újat mondani. :)
Írd be googleba, hogy bands like xy és ki fog adni jó pár oldalt, azokon keresgélhetsz. Pl.:
Ez az oldal se rossz, itt találtam pár bandát. ;)
Underoath - enélkül a felsorolt bandák valószínűleg teljesen más zenét játszanának
Drop Dead Gorgeous
The Devil Wears Prada
I See Stars
Issues
Emarosa (első három lemez, utána sz**)
Of Machines
Of Mice & Men
egyébként amiket írtál azokról pont nem mondható el, hogy "kevésbé ismert" lenne akármelyik, kb a legismertebb 'core bandák
egyébként kövesd és alternative presst és el leszel árasztva ilyen zenékkel
The Pretty Reckless,Heaven's basement, Aramanthe, Theory of deadmen (bár ez elég távol áll azoktól amit leírtál), Skillet, Get scared, Halestorm, Pierce the Veil, Dead by April, My chemical romance, Three Days Grace.
Igaz hogy ezek mind ismertek, de végiglapoztam érted az összes zenémet úgyhogy legyél hálás! :D
Mondjuk a legtöbb nem ugyan az a kategória mint amiket leírtál, azért remélem valamennyit segítettem.
la dispute
suis la lune
a bmth és társai műfaja, csak 1000-szer jobban megcsinálva
kevésbé isnertek, nincsenek hatalmas koncertjeik, de a zenéjük felülmúlja híresebb társaikét
szerintem tetszene
The Dandy Warhols
fogadni mernék hogy nem ismered :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!