Hasonló, kevésbé ismert fiatal rock bandák?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat ismerek, a nyugis rocktól a kemény metálig, de szeretnék még többet.
BVB, BMTH, FIR, SWS, AA meg ilyenekkel ne gyertek légyszi,mert alap hogy ismerem, de stílusban ilyesmiket keresek.
Még az ilyen fit for rivals, eyes set to kill, crown the empire, atack attack is megvan.
Azért remélem tudtok újat mondani. :)
#zenekar #banda #fiatal #rock #metál #Asking Alexandria #Black Veil Brides #Bring Me the Horizon #Falling In Reverse #Sleeping With Sirens
2015. júl. 10. 00:09
11/14 anonim válasza:
Miss May I, Issues, As I Lay Dying, Parkway Drive, Three Days Grace, Papa Roach, Skillet, Capture The Crown, Blessthefall, Memphis May Fire, Motionless In White, Like Moth To Flames, For Today, A Day To Remember, Hands Like Houses, Skylit Drive, Bury Tomorrow, Falling In Reverse, Escape The fate, Hollywood Undead,
12/14 anonim válasza:
Northlane, Architects, Darkest Hour
13/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Bár amiket írtam, nem annyira hasonlítanak a Sleeping With Sirens-re, meg a Black Veil Bridesra, a FIR nem tudom micsoda, szóval arról nem tudom. Bring Me The Horizonra sem igazán hasonlítanak, maximum a Sempiternalra, de annál azért kicsit keményebb.
14/14 anonim válasza:
Régi kérdés, de nem baj. XD
Motionless in white, Architects, The word alive, Palaye Royale.
Bocsi, ha ezek közül volt valamelyik, nem olvastam el minden hozzászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!