Fiatal, de felnőtt lányok! Szoktatok rendszeresen rámosolyogni olyan mindössze látásból ismert férfira, aki nem jön be?
Vagy ez kizárt, ha nem tetszik?
Mondjuk maximum köszönőviszony van, és egymás nevét sem tudjátok.
Nem is egyből gondoltam.
Ennek ellenére a válasz hasznos értékelést adtam.
Én szoktam mosolyogni ha köszönünk egymásnak,de csak azért ,hogy ne nézzen mogorvána.
Mivel a mosoly lehet csak szimpátia jellegű is.
Amikor veszek valamit pl büfében,amikor megköszönöm mosolygok.
#3, mi az, hogy adhattam volna?
Adtam is.
Az, hogy valaki tetszik-e valakinek, az szexualitás kategória.
A történet, hogy van egy csajszi, akivel gyakran látjuk egymást, de kontakt még nem volt.
Mindent ő kezdett. Egyik nap rámköszént, azóta mindig nagyon visszafogott szerény mosollyal köszönünk egymásnak. De kb 15 évvel fiatalabb lehet nálam.
Közös érdeklődés van ez egyértelmű így ismetetlenül is.
A lány ellentmondásosnak tűnik. Nagyon szerénynek tűnik arcra, nézésre, de tele van tetkókkal, ami nem éppen a szerénység meg visszafogottság ismérve.
Velem előfordult az anno, hogy több éven át majdnem minden reggel munkába menet összefutottam egy férfival. Gyanítom ő is munkába rohant, csak az ellenkező irányba. Egy idő után már mi is akaratlanul egymásra mosolyogtunk... :)
Nem volt ebben semmi különös, éreztük mindketten, hogy mindenki éli a saját életét, a napi rutint, már egymásnak is napi rutin lettünk reggelente. :D Amikor nem mentünk el egymás mellett, szinte már hiányzott. Vicces így visszagondolva, de egy mosoly véleményem szerint már kicsit feldobja az ember napját.
Megfordult a fejemben, hogy ráköszönök (lehet, hogy az övében is, nem tudhatjuk), de sosem történt meg... csak a pici visszafogott mosoly.
Munkahelyváltás miatt sosem láttam többet.
Szóval igen, lehet igen is a válasz a kérdésre. Ha be sem jössz neki, az amolyan "kötődés" és "megszokás" kiválthat ilyet, ha sokszor látjátok egymást. És ez szerintem olyan jó érzés. :)
Viszont ha esetlegesen az egyik fél többet szeretne, akkor lép. Nem kimondottan ebben az esetben, de akár itt is. A lány megtette. ;) Ha érdekel, akkor próbálj a köszönésen túl egy kicsivel több kommunikációt is kicsikarni belőle.
Sok sikert neked!
(A tetkó meg nem jelent semmit, ne keverjünk ide durva sztereotípiákat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!