Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiatal, de felnőtt lányok!...

Fiatal, de felnőtt lányok! Szoktatok rendszeresen rámosolyogni olyan mindössze látásból ismert férfira, aki nem jön be?

Figyelt kérdés

Vagy ez kizárt, ha nem tetszik?

Mondjuk maximum köszönőviszony van, és egymás nevét sem tudjátok.

2018. jún. 22. 19:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Bocsánat, azt akartam írni, hogy adhattál volna negatívat is. Egyébként így, hogy ismerve a sztorit, magamból indulok ki: egy nagyon csendes, általában szerény csajszi vagyok, társaságban rettegek még levegőt venni is. Van két tetkóm, egy septumom, feltűnő ruhákat hordok. Vannak nálam 10-15-20 évvel idősebb barátaim, akikkel ugyanolyan zenét, filmeket kedvelünk, ha köszönök nekik, szoktam mosolyogni, igen. De sosem kezdenék ki velük. Két lehetőséged van igazából: vagy tetszel neki, vagy nem. Kérdezd meg tőle? Ennél többet itt senki sem fog tudni mondani. :D
2018. jún. 23. 15:03
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi, minden válasz hasznos az óvoda 2 válaszon kívül.
2018. jún. 24. 19:08
 13/18 A kérdező kommentje:

Lehet összeismerkedek vele.

Lehet letolni, mert amúgy van nőm...

2018. jún. 25. 20:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Én rá szoktam mosolyogni az olyan emberekre, akik jobban rám néznek.

Nem azért, mert bejönnek vagy sem - aszexuális vagyok, nem nagyon jön be senki romantikus értelemben.

Én azért csinálom, mert arcvak vagyok, sokszor nem vagyok biztos benne, hogy az adott illetőt ismerem-e (pontosabban: ismernem kellene? Találkoztam már vele, köszöntünk?)

Előre mosolygok, és a reakciójából próbálom leszűrni, hogy ismer-e

2018. jún. 27. 10:18
 15/18 A kérdező kommentje:
Nos én sokszor szoktam rámosolyogni ellenkező neműekre. Nagy Britanniában élek, s úgy tűnik ott gyakoribb a visszamosolygás, mid Magyarországon a zavartan elfordulás a jellemzőbb, egészen kevés kivételtől eltekintve
2018. jún. 27. 11:08
 16/18 A kérdező kommentje:
Hihi, látott a csaj a barátnőmmel :)
2018. júl. 1. 14:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Hihi, viszont te még nem láttad a barátjával. ;)
2018. júl. 1. 14:28
 18/18 A kérdező kommentje:
Hát nem!
2018. júl. 4. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!