Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Munkatárssal egyszeri alkalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkatárssal egyszeri alkalom?

Figyelt kérdés
Ti belemennétek? Nem félnétek, hogy kiderül a munkahelyeden, és kinéznek? Lányok, elsősorban titeket kérdezlek. :) 25n
2020. ápr. 8. 16:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem mennék bele.
2020. ápr. 8. 19:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Bele bizony.40/F.
2020. ápr. 9. 09:27
 13/17 anonim ***** válasza:
31%
A legtöbb nő egy igazi betyár k**va, kit néznek ki ma már, de komolyan?
2020. dec. 4. 20:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne tedd :) Nem tenném.
2020. dec. 4. 21:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Nemmennék bele,egyszeri alkalom pletyka egy életre.Olcsó k lennél.
2020. dec. 5. 15:37
 16/17 anonim ***** válasza:
77%

Van egy pont 25 éves kolléganőm. Egy időben sokat beszélgettünk és nemigazán sikerült tartós kapcsolatot kialakítania egy pasival sem. Legtöbbször az első szex után lekoptatták. Pedzegette, hogy szivesen összejönne velem, mert nem talál normális pasit,kor meg nem számít, de én nem vállaltam be, ennek volt több oka is, részben a korkülönbség, dohányzása, és, hogy görcsösen szeretne már gyereket. Illetve nekem van is korban hozzám illő barátnőm, és nemigazán cserélném le rá. Persze pasiként lett volna rá lehetőség, hogy lefeküdjek vele, és ő is szerette volna, de nem akartam én is ahhoz a gerinctelen társasághoz tartozni, akinek csak egyszeri alkalomra volt jó, meg mégiscsak együtt dolgozunk, és én lette volna akkor mindenki szemében a szemét, és akár még a barátnőmnek is beárultak volna, annyit meg nem ér meg egy dugás.

45F

2020. dec. 5. 16:12
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdeke más véleménye, ha eljutnánk arra a szintre mennék. Amúgy se tervezem egész életemet leélni egy cégnél.
2020. dec. 5. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!