Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosan hány randi után szoktak elkezdeni együtt járni a partnerek?
Nagy átlagba' 2,427347. Plusz-mínusz 3.
Amúgy statisztikusnak készülsz, vagy mi hasznod van egy ilyen kérdésből?
Szerintem ritka az ha kijelentik, azt éreznk fogod, todod, hogy mikor van már több, pl. első csók.
Van olyan barátom aki 10+ randi után se jött össze egy csajjal.
Nekem volt, hogy a 2. randin már egyértelmű lett.
Az első randi mindig a megismerés és a feltérképezésről szól. Hazamész elgondolkozol a történteken és próbálsz a megérzéseidre hallgatni. Ahol már van második randi az már gyakorlatilag az összecsiszolódás kezdete, ott már nagyon ritka hogy egy csók nem "cuppan el" és sokkal nyitottabbá is vállnak a felek egymással. Szerintem a 2-3 randi után már a többség felvállalja a kapcsolatot.
40F
változó. nekem volt, hogy nem is tudom hány hétig randiztam valakivel, volt, hogy naponta találkoztunk, de nem csókolt meg, csak ölelgetett talán több mint egy hónapig. Nem tudtam mire vélni, de nagyon-nagyon tetszett, gondoltam, kivárom. aztán "szakított", anélkül, hogy bármi fizikai dolog lett volna köztünk.
Máskor meg szinte az első-második randitól egyértelmű, hogy összetartozunk.
Kimondani még sosem mondattam ki senkivel, magától értetődő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!