Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok munkatárssal? S...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok munkatárssal? S ha igen, hogy oldanátok meg?

Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm, aki nagyon megtetszett, csak hát én munkahelyen nem akarok kapcsolatot kialakítani, mindent megpróbáltam, hogy elnyomjam magamban ezt, de nem megy. Hogy ő mit érez, azt nem tudom, általában mélyen a szemembe néz,mosolyog,integet,viccelődik velem,piszkál, az biztos, hogy szereti a társaságom, ahogy én is az övét. Ebből akár egy nagyon jól működő munkahelyi barátság is lehetne, legalábbis én az eszemmel azt akarom, hogy csak barátok legyünk. A szívem viszont többet akar. Most már nem tudom megállni,h ne hívjam el randizni, természetesen nagyon diszkréten akarom,h senki más ne legyen ott,amikor elhívom, nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni.
2018. nov. 17. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
meg ehet oldani, hogy ne találkozzatok munkahelyen, szerintem működnek a munkahelyikapcslatok, ha az mber akarja.
2018. nov. 17. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek jól működő munkahelyen kialakult párkapcsolatot, meg olyanra is láttam példát, ami nem működött hosszú távon. Próbáld meg, aztán meglátod.

Van egy kollégám, akivel el tudnám képzelni, hogy legyen köztünk valami, ha úgy alakul. Meg olyan is van, akin látom, hogy el tudná képzelni velem, csak én vele nem, úgyhogy igyekszem nem félreérthetően viselkedni vele.

2018. nov. 17. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:
19%
Én a főnököm menyasszonya voltam, hidd el nem éri meg ha szeretsz ott dolgozni.
2018. nov. 18. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, és több példát is láttam, voltak amik működtek, voltak amik nem.
2018. nov. 18. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!