Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti ennek ellenére tovább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ennek ellenére tovább randiznátok a lánnyal?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Megismertem egy lányt, akivel nagyon egy hullámhosszon vagyunk! Úgy érzem beleszerettem! Viszont szinte már túlzott mértékben őszinte, és azt mondta, hogy még egyetlen férfi sem volt, akinél ne igényelte volna más férfi figyelmét, de most úgy érzi hogy én vagyok az egyetlen , aki mellett el tudna köteleződni.

Bevallom egy picit megijedtem ettől a kijelentésétől, mi lesz, ha később az én figyelmem sem lesz neki elég? Titeket zavarna?

2018. nov. 10. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Pedig nem kell megijedni. Ezzel mindenki igy van csak nem mondjuk ki. Tulajdonkeppen ezzel csak annyit mondott maskepp, hogy veled komolyabban is eltudja kepzelni. Ennyi. Nem kell megijedni.
2018. nov. 10. 15:55
 2/7 anonim ***** válasza:
56%

Igen, de nem sok komolyságra számítva, gyanakodva rá. Pár dugást megér.

Ez egyébként ilyen kábítószöveg, amitől azt várja, hogy nagyon nyeregben hidd magad, és ellássad minden jóval.

2018. nov. 10. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát a szerelem előbb utóbb alábbhagy. Amúgy a vér nem válik vízzé. Tapasztalat.
2018. nov. 10. 16:19
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as jól mondja. Magyarul fordítva: mindig is egy ringyó voltam, de melletted egy időre nem lennék...

Instant bann....

2018. nov. 10. 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Féltsed csak magadat, míg el nem megy melletted az egész élet. Mindig rizikót vállalunk.

Milyen gyakran vagy szerelmes? Például kölcsönösen?

A legtöbb ember ezt max. 1-szer vagy 2-szer éli át egész életében. Amit a lány mondott, azt is jelentheti, hogy egy ringyó, meg azt is, hogy ő is szerelmes beléd. De ezt sose fogod megtudni, ha a biztonságos csigaházban maradsz.

2018. nov. 10. 21:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy egy másik csókával találkozik és lemondta a randit. chö xd
2018. nov. 10. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor probléma megoldódott.
2018. nov. 11. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!