Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én hibám, hogy elutasítottam egy beteg embert?
Azóta se tudom elhinni, hogy egy kis billegés komoly, durva betegségnek számít amitől megszűnik létezni az illető neme(??).
És még csodálkoznak páran, hogy szegény nem siet hogy mielőbb elmondja, gondolom páran már dobták ki emiatt a DuRvA és KoMoLy betegség miatt....
1. Nőként nekem aztán mégis miért kéne ronda, kövér (vagy bármilyen nővel) összejönnöm? :D
2. Itt nem rondaságról, kövérségről van szó, hanem egészségügyi gondokról, olvasd el a kérdést.
3. Miért ne dönthetné el, hogy mi fér bele? Hol írtam olyat, hogy ne döntse el? Ettől függetlenül a bicegés NEM durva, komoly stb. betegség. Dönthetek úgy, hogy nem jövök össze allergiással, de ettől még miért kellene előadnom, hogy a szénanátha egy súlyos, brutális betegség? Miért kell a kamu? Mert nekem nem tetszik és akkor fogom magam és kitalálom, hogy az egy súlyos betegség? :D
4. Inkább jönnék össze ronda, kövér beteg emberrel, mint aki úgy érzi hogy a másiknak eltűnik, felszívódik a neme, nemisége csak azért, mert van/volt egy egészségügyi tünete. Ráadásul a tünetnek még csak nincs is köze a nemi szervekhez, szóval nem is értem ezt az önkényes kategorizálást.
Kérdező, fent még azt írod, hogy "durva" betegségről van szó, és hogy nem tudsz rá férfiként gondolni.
Nem jött be, lekoptattad, ennyi, nem értem miért kell a rizsa, meg a kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!